• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
@Lina_88 mimo wszystko zbadalabym teraz bo bedziesz widziala jak rosnie, jesli przyrost bedzie ok- plamienia pewnie nie bedzie, a jesli zly, masz szanse zadzialac zanim osiagnie takie wartosci, ze bedzie Ci bardziej zagrazac, za tydzien to beda takie ilosci, ze na usg juz bedziesz mogla isc :D no i przyrost wtedy tez juz nie bedzie co 100% tylko pewnie sie zmniejszy, co znow dziala na glowe, bo przyrost warto kontrolowac do 1000 najwiecej..
oczywiscie zrobisz w zgodzie ze soba, ale jesli odpukac cos by sie mialo zdarzyc w terminie @ to co najwyzej stracisz kase na 2 bety i moze prozka :D nic poza tym
Niby racja, przemyślę 😉

Mąż po lekarzu. Wizyta trwała dwie minuty. Powiedział co dolega, lekarka spojrzała na wyniki moczu i dostał antybiotyk, chciała mu nawet dać dwa tygodnie zwolnienia, co mnie zszokowało na norweskie warunki 😆 wziął tylko tydzień i antybiotyk też na tyle. Ciekawa jestem czy słaby seminogram sprzed miesiąca i ta infekcja teraz (nawet nie powiedziała czy pęcherza czy prostaty) są powiązane. Jeżeli tak, byłabym wniebowzięta

Mąż po lekarzu. Wizyta trwała dwie minuty. Powiedział co dolega, lekarka spojrzała na wyniki moczu i dostał antybiotyk, chciała mu nawet dać dwa tygodnie zwolnienia, co mnie zszokowało na norweskie warunki 😆 wziął tylko tydzień i antybiotyk też na tyle. Ciekawa jestem czy słaby seminogram sprzed miesiąca i ta infekcja teraz (nawet nie powiedziała czy pęcherza czy prostaty) są powiązane. Jeżeli tak, byłabym wniebowzięta
Szczęście w nieszczęściu, jeżeli faktycznie można by było powiązać te dwie sprawy. Teraz dużo wody, ale regularnie i żurawina+witamina C 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry