zielonapac94
Fanka BB :)
Dla mnie niezbędnym dodatkiem były zawsze cztery pory roku - no bez tego dla mnie rozgrywki nie ma![]()
O tak faktycznie w te też grałam
I kody na hajs hahaha
Ale czasami ambitnie rozwijałam karierę sima
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dla mnie niezbędnym dodatkiem były zawsze cztery pory roku - no bez tego dla mnie rozgrywki nie ma![]()
Niby racja, przemyślę@Lina_88 mimo wszystko zbadalabym teraz bo bedziesz widziala jak rosnie, jesli przyrost bedzie ok- plamienia pewnie nie bedzie, a jesli zly, masz szanse zadzialac zanim osiagnie takie wartosci, ze bedzie Ci bardziej zagrazac, za tydzien to beda takie ilosci, ze na usg juz bedziesz mogla iscno i przyrost wtedy tez juz nie bedzie co 100% tylko pewnie sie zmniejszy, co znow dziala na glowe, bo przyrost warto kontrolowac do 1000 najwiecej..
oczywiscie zrobisz w zgodzie ze soba, ale jesli odpukac cos by sie mialo zdarzyc w terminie @ to co najwyzej stracisz kase na 2 bety i moze prozkanic poza tym
Dokładnie tak samo wczoraj odświeżałam do 22 i dopiero dziś wjechały badaniaJa odświeżam stronę z wynikami progesteronu co najmniej jakbym na betę czekała…
<20, ale czytam ze z tym znakiem oznacza brak ciąży. No ale może się pospieszyłam<20 czy <2, bo jeżeli to pierwsze to nie ma co się zniechęcać, może dopiero startuje![]()
Szczęście w nieszczęściu, jeżeli faktycznie można by było powiązać te dwie sprawy. Teraz dużo wody, ale regularnie i żurawina+witamina CMąż po lekarzu. Wizyta trwała dwie minuty. Powiedział co dolega, lekarka spojrzała na wyniki moczu i dostał antybiotyk, chciała mu nawet dać dwa tygodnie zwolnienia, co mnie zszokowało na norweskie warunkiwziął tylko tydzień i antybiotyk też na tyle. Ciekawa jestem czy słaby seminogram sprzed miesiąca i ta infekcja teraz (nawet nie powiedziała czy pęcherza czy prostaty) są powiązane. Jeżeli tak, byłabym wniebowzięta
Nie wyłapałam, dobrze że jesteś zabezpieczonaDlatego to mój 1 cykl z dhupastonem. Miałam też plamienia przed okresem i bez ciąży.
Dobra, 17.1, czyli owulacja chyba była.Dokładnie tak samo wczoraj odświeżałam do 22 i dopiero dziś wjechały badania
Już znałam na pamięć kod![]()
Wynik w ng/ml?Dobra, 17.1, czyli owulacja chyba była.
Tak takWynik w ng/ml?