Carmen2412
Fanka BB :)
Mega słabe że taki wynik wgl wypuściliDiagnosta źle wpisał wynikpisz reklamacje, namawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mega słabe że taki wynik wgl wypuściliDiagnosta źle wpisał wynikpisz reklamacje, namawiam
Czy aby na pewno fabryczna?Ja nie zaskocze, niby jakiegos duszka widze, ale to chyba fabryczna
Zobacz załącznik 1739886
dzięki kochanaSpokojnie, w aptece powiedz ze jestes w ciazy to dadza Ci tylko to co jest bezpieczne, na kaszel jest syrop prena.len zreszta cala seria jest dla ciezarnychherbatka, cytrynka, miodek, lezec
Powiedzialabym ze do powtorki, bo to nie wiadomo w jaka strone pojdzie![]()
no oby choroby nie sa nam potrzebneTo ja też z gorączką katarem i trochę gardło. Mam nadzieję że ie rozkręci się mocniej.
One mają czułość 25 mIU, dlatego później łapiąJa na pewno odradzam elektroniczne pinki bo nawet przy becie 100 nie pokazywał mi pozytywu przetestuję jeszcze go raz jak wrócę na weekend do domu
Mi potrafi i dwa dni byc w dole tempka, organizm realnie sie mocno zbieraRobilam 2 razy dziennie, wczoraj po 22 jeszcze robilam i wyszlo 0,40, wiec nie wiem czy to mozliwe zebym przegapilano zobaczymy
![]()
Teraz takiMi potrafi i dwa dni byc w dole tempka, organizm realnie sie mocno zbieraa testy owu dzisiaj jak?
No ale przy 25 powinny betę 100 wyłapać a nie robią tegoOne mają czułość 25 mIU, dlatego później łapią![]()
Do roboty!Teraz taki![]()
No i mamy to! Do dzielaTeraz taki![]()