kataryna83
Fanka BB :)
Tego nie wiem.Ale nie zawsze tylko Hpv wywołuje zmiany. Rzadko bo to kilka procent ale są inne też powody nie mówię oczywiście że inozytol![]()
Oczywiście Pani doktor proponowała szczepienie od HPV.
Ale nie podchodziłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tego nie wiem.Ale nie zawsze tylko Hpv wywołuje zmiany. Rzadko bo to kilka procent ale są inne też powody nie mówię oczywiście że inozytol![]()
Nie chodzi o ten temat. Tylko doszukuję się i ja czasami powodu niepowodzenia a później uświadamiam sobie że nie wszystko ma tak duży wpływ jakmi się wydaje.Może nie poruszajmy tak wrażliwego tematu jak wybór innych?![]()
Ja jestem przykładem z zajsciem w ciążę z jednego, dosłownie jednego stosunku rok temu w kwietniu. W 6 tygodniu ją straciłam, ale rzeczywiście to bylo niewiarygodne, zwłaszcza, że w innych cyklach seks co dwa dni i nie wychodzi..Swoją drogą to ja tutaj jestem najstarsza jak widzę I sobie się nie dziwię że mi nie wychodzi z tą ciążą bo jestem już stara
Ale jak posłucham czasami wypowiedź zwolenniczek aborcji że po gwałcie dziewczyny w ciążę zachodzą itp to myślę sobie ALE K.. JAK?. Ja po transferach mam nakazane odpoczywać, zero seksu , stresu i broń Boże zdenerwować się. Czasami jeszcze ziółka na uspokojenie każą podpisać.
To jak można zajść w ciążę w tak ogromnym stresie i trafić w okienko implantacyjne.
A u nas próby latami .
Oczywiście wiem że są wpadki po jednorazowym stosunku.
Takie czasem mam rozkminy.
Zwłaszcza ostatnio jak transfer nie wyszedł to miałam wyrzuty sumienia że raz się zdenerwowałam.
Zgodzę się, gdyby to chodziło o dbanie o siebie to każda z nas już by w ciąży byłaNie chodzi o ten temat. Tylko doszukuję się i ja czasami powodu niepowodzenia a później uświadamiam sobie że nie wszystko ma tak duży wpływ jakmi się wydaje.
Głównie chodzi o zachowanie spokoju i niestresowanie się.
Dzieci poczynają się też w stresie.
Ja wstrzymuje wtedy oddech, w sensie zatykam usta, sciskam nos i czekam az zaczyna mnie odcinac, wtedy momentalnie wracam do siebie, ale ja jestem nienormalna i takie drastyczne kroki to raczej sredni wyborMi terapeuta polecał zanurzać nadgarstki w zimnej wodzie albo się poszczypac czymś ukłuć zęby przekierować uwagę![]()
Przestan, jak my cos powiemy to Ty juz bedziesz w dwupaku!@Kaalaa @zielonapac94 dajcie znać czy będziecie widziały efekty po odstawieniu inozytolu
Ogólnie w każdym cyklu jest około 22-33% szans na ciążę. Więc nie zawsze coś musi być nie tak, po prostu akurat się nie udało...
A jeszcze wspominając statystykę, to jeżeli kobieta współżyje tylko raz w cyklu w okresie okołoowulacyjnym to szansa na ciążę to 7%.
Dlatego według WHO zajście w ciążę może zająć 12 miesięcy, mówimy tu oczywiście o zdrowej parze.
Ja dzisiaj wypiłam już ponad 4 l wody i staram się "uspokoić", mimo że dalej odczuwam pragnienie. Coś czuje, że wszystkiego nie wsikuje, czyli pewnie zatrzyma mi się woda w organizmie. Ahh ta stymulacja![]()
Chcialam powiedziec - powiedz wiecej, ale juz doczytalamJa min ten INOZYTOL w saszetkach brałam rok temu i popsuł mi i cykle i endometrium. Nie wezmę tego więcej.
Jak odrzucilas wrocilo do normy? Po jakim czasue?No i cykl wydłużył mi także z 28 dniowych cykli wskoczyły nawet do 34.
A wiesz jaki inozytol brałaś? Bo przy PCOS polecany jest stosunek myo-inozytolu do d-chiro-inozytolu 40:1. I chyba 2g dziennie, jak sie nie myle. On poprawia jakość komórki jajowej.Ja min ten INOZYTOL w saszetkach brałam rok temu i popsuł mi i cykle i endometrium. Nie wezmę tego więcej.
Najbardziej optymalny czas wstrzemięźliwości przed badaniami nasienia to 3-5 dni. Mojemu K ostatnio wychodziło lekko ponad 3 dni i się tego trzymamyDzisiaj zmaltretuje meza przed 5 dniowa stypa do poniedzialku, dobrze, ze @ przyjdzie pewnie jutro, bo by sam sobie musial radzic
Kurde termin sobie wybralam.. dzien przed urodzinami.. jak wyniki przyjda to mam nadzieje, ze nie bedzie to prezent z tych zlych..
No wlasnie dlatego 5 dni, 4,5 niemalze.. jutro juz bedzie okresNajbardziej optymalny czas wstrzemięźliwości przed badaniami nasienia to 3-5 dni. Mojemu K ostatnio wychodziło lekko ponad 3 dni i się tego trzymamy![]()
Miałam po izytolu dobre 6 cykli rozregulowanych i takich długich. W międzyczasie te zabiegi też nie wiem jaki mają wpływ.Ja wstrzymuje wtedy oddech, w sensie zatykam usta, sciskam nos i czekam az zaczyna mnie odcinac, wtedy momentalnie wracam do siebie, ale ja jestem nienormalna i takie drastyczne kroki to raczej sredni wybor
Przestan, jak my cos powiemy to Ty juz bedziesz w dwupaku!
A no jesli wspolzyje dwa razy w okresie okoloowulacyjnym np pik i dzien po to juz szanse rosna i dalej dupastatystyki sa powalone
Chcialam powiedziec - powiedz wiecej, ale juz doczytalam
Jak odrzucilas wrocilo do normy? Po jakim czasue?