• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
U mnie to samo, szok bo nagle przy cytologii okazało się że mam HPV, szybko kolposkopia podczas której lekarz mnie uspokoił. Aktualnie za parę dni będę przyjmowała 3 dawkę Gardasil 9.
u mnie wyszło to przez bardzo duży przypadek, byłam u ginekologa na monitoringu i była akcja o hpv - więc zaproponowała mi wymaz bo był bardzo tani. Od poprzedniej poprawnej cytologii minęło pół roku, a tu proszę. Nagle zły wynik i dalsza diagnostyka.

u mnie wyszło to przez bardzo duży przypadek, byłam u ginekologa na monitoringu i była akcja o hpv - więc zaproponowała mi wymaz bo był bardzo tani. Od poprzedniej poprawnej cytologii minęło pół roku, a tu proszę. Nagle zły wynik i dalsza diagnostyka.

Ja też się absolutnie nie spodziewałam… standardowa cytologia, rok wcześniej wszystko wyszło książkowo, ten sam partner od ponad 8 lat a tu nagle taka informacja

Dzień dobry, skończyło mi się wolne i trochę mniej jestem na forum, dodatkowo jestem chora, mąż wyjechał, młoda też rozkłada. Więc siedzimy w domu i pracuje zdalnie. Okres się już kończy, tak lajtowego to ja nawet na anty nie miałam.
Widzę bardzo mieszane opinie o inozytolu ale czy któraś bierze ashwagande? Ja do niej wróciłam po niemal pół roku nie brania. Biochemy miałam jak ja łykałam więc może coś znowu ruszy
Kurde nie jestem pewna, czy gdzies kiedys nie czytalam ze ashwagandy nie powinno sie brac podczas staran, ale moja pamiec jest szwankujaca wiec reki nie dam sobie uciac..
Poprawka U mnie 12 dzień po ovitrelle nadal coś przebija 🙊
Oczywiście oszaleję do soboty a to tylko dwa dni do właściwego testowania 🤪
Wydaje mi sie, ze duszek jest mocniejszy? Ale znow to przeklete facelle 🙄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry