Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też czuję, że nieźle daje czadu bo nie dość że jestem głodna i chcę słodkie a zaraz słone to gdyby nie kawa rano to nie wiem czy bym była w toalecie na dłuższym posiedzeniuOczywiście, że tak. Progesteron wpływa na rozleniwienie perystaltyki przez co pokarm dłużej zalega w żołądku lub jelitach, więc mdłości i zaparcia to norma przy wysokim progu (Oczywiście każda z nas to odczuwa inaczej), do tego może być mega senność, zgaga, tkliwosc piersi. To wszystko powoduje ten ch*jek, który rośnie w fazie lutealnej nawet bez ciąży
Ja od wczoraj mam nudności właśnie i mnie to denerwuje, pewnie teraz ostro przyrasta prog skoro jutro mam 7dpo.
Bo chyba najskuteczniej jest sprawdzić betę. Ona jest najdokładniejsza.Pytanie, czym jest ten cień. Bo wiem, że niektóre z Was tutaj dopatrują się kreski ciążowej tam, gdzie ewidentnie jest testowa (nie krytykuję, sama przecież oglądałam testy po światło i doszukiwałam się tego cienia). No i wtedy nie ma o czym mówić. Ale faktycznie te facelle są mocno czułe i jeśli jest różowy zarys to zgadzam się, że coś tam się może dziać. Aczkolwiek na innych testach to już tak nie działa, szczególnie jak się patrzy na nie po czasie. Ja miałam na pinku strumieniowym ewidentny różowy cień, poleciałam od razu na betę i negatywna. Więc raczej test musiał być wadliwy
Trzymam kciukiJa dziś czuję się mega senna, rano mi kawa nie podeszła
Aż wróciłam wcześniej z pracy bo myślałam że zasnę na siedząco![]()
Trzymam kciukiniech to będzie objaw bety a nie proga.
Dheas i shgb pierwsze slysze, co to? I na co wplywa? Czy na wszystko musze byc na czczo? Pomij glukoze i insuline i okolotarczycowe to juz przebadaneNie wiem co już robiłaś ale ja ostatnio oznaczałam :
tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg, amh, prolaktyne, insulinę, glukozę, dheas, amh, shgb i homocysteine, testosteron.
Warto też fsh i lh jeśli nigdy nie sprawdzałaś.
Cześć dziewczyny,
wracam do Was niestety.
Wpiszcie mnie proszę na ławeczkę ale jakoś lepiej mi jak będę tu z Wami i będę czytać chociaż tu dobre wiadomości![]()