zielonapac94
Fanka BB :)
No dokładnie. Bałam się zmienić pracę bo w miarę ok kasa, bo umowa na czas nieokreślony itp.
Jak my się kobiety poświęcamy dla rodzicy co
Zdrowie kariera figura nerwy psycha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dokładnie. Bałam się zmienić pracę bo w miarę ok kasa, bo umowa na czas nieokreślony itp.
Ja tak samo. Tzn na początku było super, a potem zaszłam w ciążę i po macierzyńskim jestem bardzo niesprawiedliwe traktowana (mimo że pracowałam długo w ciąży, nie poszłam od razu na L4). Wypłata też do dupy, bo nie było mnie w pracy to według nich nie należy mi się podwyżka... Normalnie bym szukała innej pracy, ale ze względu na starania o dziecko lepiej zostać tutaj. Oby jak najkrócej![]()
Nadzieję musimy mieć do końca kochanaWitam w klubieja też 6/7dpo i te same „objawy”. Oczywiście marne szanse na ciążę, ze względu na fatalne wyniki męża ale jakoś lubię tą nadzieję mieć
![]()
Dokładnie, to był ostatni raz gdy pomyślałam o pracodawcy zamiast o sobieDlatego uważam że niczego nie można poświęcać dla pracy ani za bardzo się wypalać bo w większości przypadków nikt tego nie doceni i potem tak jesteśmy traktowani.
Mega przykre Ty dajesz z siebie wiele a oni to już nic
Że whaaat?! Zapędy prawie na jakiegoś influ-doktoraDobry wieczór! Ja po dzisiejszej wizycie u lekarza - to był jakiś dramat. Lekarz kaznodzieja, jedyną szansę jaką dla mnie widzi to dieta keto 1500 kcal (przy prawidłowym BMI), 3g metforminy dziennie (przy insulinie 5), płyn Lugola (przy TSH 1,4 i prawidłowych ft3 i ft4) i post przerywany z 8h jedzenia w ciągu dnianie chciałam nawet żeby ten człowiek mnie dotykał, nie zgodziłam się na usg, staram
Się z tego śmiać przez łzy ale mega mi przykro bo naprawdę cieszyłam się na tą wizytę![]()
Nie influ doktora - czułam się jak na jakiejś grupie szurów na fbŻe whaaat?! Zapędy prawie na jakiegoś influ-doktoraZapłaciłaś za tą wizytę?
Miałaś go z polecenia czy skąd on się urwal?Nie influ doktora - czułam się jak na jakiejś grupie szurów na fbzapłaciłam, bo jakby nie patrzeć poświęcił mi swój czas, ale mam sieczkę zamiast mózgu. Najgorsze jest to, że serio byłam nakręcona i spadłam naprawdę z wysoka
Z poleceniaMiałaś go z polecenia czy skąd on się urwal?
A z czym masz dokładnie problem w PCOS? Bo insulina wyglada super i tshZ poleceniakilka koleżanek było zachwyconych jego spojrzeniem na PCOS, suplementację. Do tego przeczytalam
wszystkie 280 opinii, w żadnej złego słowa![]()