• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Ja tak samo. Tzn na początku było super, a potem zaszłam w ciążę i po macierzyńskim jestem bardzo niesprawiedliwe traktowana (mimo że pracowałam długo w ciąży, nie poszłam od razu na L4). Wypłata też do dupy, bo nie było mnie w pracy to według nich nie należy mi się podwyżka... Normalnie bym szukała innej pracy, ale ze względu na starania o dziecko lepiej zostać tutaj. Oby jak najkrócej 🙏

Dlatego uważam że niczego nie można poświęcać dla pracy ani za bardzo się wypalać bo w większości przypadków nikt tego nie doceni i potem tak jesteśmy traktowani.
Mega przykre Ty dajesz z siebie wiele a oni to już nic

Dobry wieczór! Ja po dzisiejszej wizycie u lekarza - to był jakiś dramat. Lekarz kaznodzieja, jedyną szansę jaką dla mnie widzi to dieta keto 1500 kcal (przy prawidłowym BMI), 3g metforminy dziennie (przy insulinie 5), płyn Lugola (przy TSH 1,4 i prawidłowych ft3 i ft4) i post przerywany z 8h jedzenia w ciągu dnia 🤡 nie chciałam nawet żeby ten człowiek mnie dotykał, nie zgodziłam się na usg, staram
Się z tego śmiać przez łzy ale mega mi przykro bo naprawdę cieszyłam się na tą wizytę 🥲

Dobry wieczór! Ja po dzisiejszej wizycie u lekarza - to był jakiś dramat. Lekarz kaznodzieja, jedyną szansę jaką dla mnie widzi to dieta keto 1500 kcal (przy prawidłowym BMI), 3g metforminy dziennie (przy insulinie 5), płyn Lugola (przy TSH 1,4 i prawidłowych ft3 i ft4) i post przerywany z 8h jedzenia w ciągu dnia 🤡 nie chciałam nawet żeby ten człowiek mnie dotykał, nie zgodziłam się na usg, staram
Się z tego śmiać przez łzy ale mega mi przykro bo naprawdę cieszyłam się na tą wizytę 🥲
Że whaaat?! Zapędy prawie na jakiegoś influ-doktora 🙃 Zapłaciłaś za tą wizytę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry