• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Dobry wieczór! Ja po dzisiejszej wizycie u lekarza - to był jakiś dramat. Lekarz kaznodzieja, jedyną szansę jaką dla mnie widzi to dieta keto 1500 kcal (przy prawidłowym BMI), 3g metforminy dziennie (przy insulinie 5), płyn Lugola (przy TSH 1,4 i prawidłowych ft3 i ft4) i post przerywany z 8h jedzenia w ciągu dnia 🤡 nie chciałam nawet żeby ten człowiek mnie dotykał, nie zgodziłam się na usg, staram
Się z tego śmiać przez łzy ale mega mi przykro bo naprawdę cieszyłam się na tą wizytę 🥲

Wow co za wariat 😀😀😀 1500 kalorii brzmi trochę marnie chyba że na maksa siedzący tryb życia i nic nie robisz 🙊

reklama
Hej dziewczyny, można wpisać mi @.

Smutno mi, aż dzisiaj mocno ścięłam włosy ;p pierwszy raz tak mocno od 9 lat.

Ja „narzuciłam” sobie presję, chciałam urodzić w tym roku. Już wiadomo, że to się nie stanie, już jestem troszkę w takim staniu zrezygnowania. Tzn oczywiście nie zrezygnuje, ale tak się czuję w tym momencie. Teraz to co ma być to będzie, przyjmę w każdym miesiącu, chłopca czy dziewczynkę byle zdrowe.

Bardzo współczuję Wam tych strat. To musi być ogromny ból.

Trzymam kciuki za nas dziewczyny.

Mam dzis 6-7dpo i odczuwam od kilku godzin ból brzucha jak na okres, który promieniuje do lędźwi 🤔 Z rana miałam nudności, a po pracy kręciło mi się w głowie.
Czy wiem, że to może być po prostu silna faza lutealna? TAK
Czy mimo to wkręcam sobie implantację? TAK
Czy będę się teraz stresować do czasu testowania? Oczywiście, że TAK 😆
Brzmi mocno obiecujaco!! A ja trzymam kciuki! 🤞
Dobry wieczór! Ja po dzisiejszej wizycie u lekarza - to był jakiś dramat. Lekarz kaznodzieja, jedyną szansę jaką dla mnie widzi to dieta keto 1500 kcal (przy prawidłowym BMI), 3g metforminy dziennie (przy insulinie 5), płyn Lugola (przy TSH 1,4 i prawidłowych ft3 i ft4) i post przerywany z 8h jedzenia w ciągu dnia 🤡 nie chciałam nawet żeby ten człowiek mnie dotykał, nie zgodziłam się na usg, staram
Się z tego śmiać przez łzy ale mega mi przykro bo naprawdę cieszyłam się na tą wizytę 🥲
No temu to sie kierunki swiata nawet pomyla.. w sumie trzeba bylo sluchac i zrobic dokladnie na odwrot 😂 co za gosc!

Co to za lekarz dietetyk czy ginekolog? Ja wiem ze to jest powiązane ale że u gina można dietę mieć rozpisaną to nowość.

Hej dziewczyny, można wpisać mi @.

Smutno mi, aż dzisiaj mocno ścięłam włosy ;p pierwszy raz tak mocno od 9 lat.

Ja „narzuciłam” sobie presję, chciałam urodzić w tym roku. Już wiadomo, że to się nie stanie, już jestem troszkę w takim staniu zrezygnowania. Tzn oczywiście nie zrezygnuje, ale tak się czuję w tym momencie. Teraz to co ma być to będzie, przyjmę w każdym miesiącu, chłopca czy dziewczynkę byle zdrowe.

Bardzo współczuję Wam tych strat. To musi być ogromny ból.

Trzymam kciuki za nas dziewczyny.
Dokładnie wiem co czujesz Ja już od chyba pięciu lat mam takie plany i pięć dat w roku przypomina mi o stratach o których tylko ja wiem i pamiętam bo mąż to raczej odrzuca takie myślenie. Może inni panowie przeżywają poronienia ale mój raczej mnie nie rozumie i straty nie podziela.
Mam w sumie tak gdzieś w sobie żal do niego że przy każdej stracie w momencie przyjęcia złej informacji, tylko mnie przytuli, chyba raz czy dwa łzy się zakręciły ale to tylko ten jeden dzień i potem nie ma tematu. A normalnie jest bardzo wrażliwy- przy smutnych piosenkach potrafi zapłakać, dlatego nie lubi takich słyszeć.
Czy tylko ja tak mam czy to ja wymagam za dużo?

Ostatnia edycja:
Z polecenia 🫠 kilka koleżanek było zachwyconych jego spojrzeniem na PCOS, suplementację. Do tego przeczytalam
wszystkie 280 opinii, w żadnej złego słowa 🤡
Ginekolog do którego poszłam też z polecenia i ma opinii 700 i każdą pozytywną i patrząc przez pryzmat tego jak Nas potraktował zastanawiam się skąd te same pozytywne opinie… także chyba teraz opiniom już nie można wierzyć…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry