• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

To ja narazie przywitam się z wami :) i poproszę o zapisanie mnie na 25.04.

Forum nie jest mi obce, nawet mam kilka e-przyjaciólek stąd sprzed kilku lat(7 i 3). Ale nie pamiętam logowania na poprzednie konto.

Gratuluję wszystkich kreseczek podwójnych. I trzymam za was wszystkie kciuki mocno.

Aktualnie prawdopodobnie jestem 4/5 dpo :) to mój drugi cykl starań więc pozwolę sobie zapewne rozgościć się na dłużej :)

reklama
Hej!
U mnie test bez zmian więc chyba ten cykl znowu nieudany 🥲

Załączniki

• IMG_1070.jpeg
    IMG_1070.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 61
Od czego jest niepokalanek?
Ja biorę niepokalanek głównie na uregulowanie hormonów, bo miałam lekko podwyższoną prolaktynę i przez to rozjechane cykle. On działa tak, że pomaga ją obniżyć i przy okazji wspiera fazę lutealną, czyli wpływa na progesteron po owulacji. Dzięki temu cykle mogą być bardziej regularne i organizm ma lepsze warunki do zagnieżdżenia. 🙂

To ja narazie przywitam się z wami :) i poproszę o zapisanie mnie na 25.04.

Forum nie jest mi obce, nawet mam kilka e-przyjaciólek stąd sprzed kilku lat(7 i 3). Ale nie pamiętam logowania na poprzednie konto.

Gratuluję wszystkich kreseczek podwójnych. I trzymam za was wszystkie kciuki mocno.

Aktualnie prawdopodobnie jestem 4/5 dpo :) to mój drugi cykl starań więc pozwolę sobie zapewne rozgościć się na dłużej :)
Hejka,

Ja Ci życzę, żebyś była tu jak najkrócej. 🙂 I żebyśmy wszystkie spotkały się na styczniowych/lutowych kreskach 😉

Hejka,

Ja Ci życzę, żebyś była tu jak najkrócej. 🙂 I żebyśmy wszystkie spotkały się na styczniowych/lutowych kreskach 😉

Znając życie, nic nie przychodzi na zawołanie ;) zwłaszcza, że ten cykl mało pewny. Raczej uznaje go na straty, ale nadzieja pogrzebie się wraz z @ :).

Zastanawiam się od strony medycznej - czy globulki na bakterie gram dodatnie/ujemne, globulki z kwasem mlekowym mogą sprawiać, że zamiast tradycyjnego śluzu w drugiej fazie, to wygląda na owulację. Owulacja była tylko nie wiem czy poniedziałek czy wtorek:) w środę był pęcherzyk pęknięty na USG

Ja biorę niepokalanek głównie na uregulowanie hormonów, bo miałam lekko podwyższoną prolaktynę i przez to rozjechane cykle. On działa tak, że pomaga ją obniżyć i przy okazji wspiera fazę lutealną, czyli wpływa na progesteron po owulacji. Dzięki temu cykle mogą być bardziej regularne i organizm ma lepsze warunki do zagnieżdżenia. 🙂
Oku mnie prolaktyna Ok.
Ja fazę lutealną wspieram luteiną w dawce 2x2 i progesteron zastrzykami w brzuch I tabletki 2x1.
Czyli tego nie potrzebuję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry