Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A siknij, warto wykluczyć i być spokojniejsza bo nie bardzo tutaj tak krótki cyklPrzed okresem 2tyg temu tak a teraz w sumie nie..
Sto lat i spełnienia największego marzenia!A mi można oficjalnie wpisać okres
I dziś odpalę winko urodzinowe![]()
Droznosc w tym szpitalu wykonują tylko w środy i w czwartki.. Generalnie teraz jakbym byla na końcówkę okresu, to już wiem, ze mogę przyjechać w tych dniach. Najbardziej pasuje mi ta środa. 29 kwietnia, bo 30 kwietnia mam hematologa..A nie mogłaś się umówić w trakcie okresu u mnie była procedura że 2 dc miałam dzwonić i w ciagu 4 dni musieli mi ustalić termin drożności
wspaniale wiesci! Super, ze czujesz sie zaopiekowanaDzień dobry! Ja już dzisiaj po wizycie w klinice - było naprawdę superwizyta z lekarzem trawiła prawie godzinę, omówiliśmy wszystkie wyniki badań, dotychczasowe stymulacje. Na usg 5 pęcherzyków - jeden dominujący 17 mm, reszta po 14
w środę w pracy zrobię kontrolne USG i podaje sobie Ovitrelle
dodatkowo pytałam o gonadotropiny dla mnie od następnego cyklu, potwierdził to co mówi moja lekarka, że nie ma takiej konieczności więc też jestem spokojniejsza
zlecił fragmentację, hba i chromatynę plemnikową dla męża, ale narazie się wstrzymujemy z badaniami, będziemy próbować z tym ovitrellem przez 3 miesiące. Jeśli nie pyknie mamy zielone światło na in vitro, kolejek nie ma, możemy podpisywać dokumenty i działać
![]()
Super ściąga, zapisałam sobieA co do tej mojej suplementacji to jeszcze wklejam Wam dawki i kiedy co biorę![]()