• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
A nie mogłaś się umówić w trakcie okresu u mnie była procedura że 2 dc miałam dzwonić i w ciagu 4 dni musieli mi ustalić termin drożności
Droznosc w tym szpitalu wykonują tylko w środy i w czwartki.. Generalnie teraz jakbym byla na końcówkę okresu, to już wiem, ze mogę przyjechać w tych dniach. Najbardziej pasuje mi ta środa. 29 kwietnia, bo 30 kwietnia mam hematologa..
Narazie brzuch nie boli już na okres i okresu narazie nie ma. Jest nadzieja, ze uda sie aby rozpoczął sie jednak jutro lub w środę.

Dzień dobry! Ja już dzisiaj po wizycie w klinice - było naprawdę super 😁 wizyta z lekarzem trawiła prawie godzinę, omówiliśmy wszystkie wyniki badań, dotychczasowe stymulacje. Na usg 5 pęcherzyków - jeden dominujący 17 mm, reszta po 14 😁 w środę w pracy zrobię kontrolne USG i podaje sobie Ovitrelle 😁 dodatkowo pytałam o gonadotropiny dla mnie od następnego cyklu, potwierdził to co mówi moja lekarka, że nie ma takiej konieczności więc też jestem spokojniejsza 💕 zlecił fragmentację, hba i chromatynę plemnikową dla męża, ale narazie się wstrzymujemy z badaniami, będziemy próbować z tym ovitrellem przez 3 miesiące. Jeśli nie pyknie mamy zielone światło na in vitro, kolejek nie ma, możemy podpisywać dokumenty i działać 🥳

Dzień dobry! Ja już dzisiaj po wizycie w klinice - było naprawdę super 😁 wizyta z lekarzem trawiła prawie godzinę, omówiliśmy wszystkie wyniki badań, dotychczasowe stymulacje. Na usg 5 pęcherzyków - jeden dominujący 17 mm, reszta po 14 😁 w środę w pracy zrobię kontrolne USG i podaje sobie Ovitrelle 😁 dodatkowo pytałam o gonadotropiny dla mnie od następnego cyklu, potwierdził to co mówi moja lekarka, że nie ma takiej konieczności więc też jestem spokojniejsza 💕 zlecił fragmentację, hba i chromatynę plemnikową dla męża, ale narazie się wstrzymujemy z badaniami, będziemy próbować z tym ovitrellem przez 3 miesiące. Jeśli nie pyknie mamy zielone światło na in vitro, kolejek nie ma, możemy podpisywać dokumenty i działać 🥳
wspaniale wiesci! Super, ze czujesz sie zaopiekowana :) No i jest konkretny plan działania :) Oby został zrealizowany jak najszybciej <3

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry