• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Ja dziś 5dc mimo intensywnego 2-3 DC mocne te krwawienie było. To 4 DC już malutko, a dziś praktycznie nic nie ma delikatne plamienie. Jestem w trakcie brania Aromeka i szykuje się na testowanie owu. Zobaczę w którym dniu w tym cyklu będzie.
Ogólnie dowiedziałam się, że moja przyjaciółka poroniła 😭😭 nie zdążyła się pochwalić i niestety kilka dni po teście krwawienie. Tak mi się smutno zrobiło tak mnie serce zabolalo, bo wiem jak dużo starań też wkładają w posiadanie dzidziusia. Na ten moment w moim otoczeniu razem ze mną 4/4 kobiety które mają/ miały problem z zajściem w ciążę. Masakra 🤬🤬

Niby się szykuje na te testowanie, ale tak ospale po prostu mi się nie chce 🤣🤣
Ledwo nadrobiłam strony 🤣🤣

U mnie alab to też jakaś masakra, wyniki późno. Raz na betę czekałam 24h… i dali mi dwa wyniki. Staram się omijać ich usługi, ale mieszkam w dziurze i w zasadzie najdłużej maja otwarte, więc po pracy mogę tam zajść na badanie - ale jakoś nie budzą mojego poczucia bezpieczeństwa niestety.

Jestem po wizycie przed inseminacja, mam nadzieję że druga będzie szczęśliwa - albo nie ma nadziei żadnych żeby się nie zawieźć😎

Oznaczyłam witaminę D - wynik 34,6 chyba całkiem ok?
Myślę jeszcze
Nad Homocysteina, by zbadać przed kolejną IUI. 🌷

Jeżeli podczas narkozy uda się lekarzom dostać w jakiś sposób do mojego prawego jajnika bez przebijania macicy to może nawet będę miała transfer zarodka przed majówką, bo niestety, ale chowa mi się za macice gdzieś w jelita. Endometrium ma 11 mm, więc w normie do transferu.
Nie nastawiam się na żadną z opcji, najważniejsze żeby ciało było gotowe 🫶🏻

Po wizycie pojechaliśmy do Ikei, bo zażyczyłam sobie poduszkę pseudo ciążową, może dzięki niej lepiej się wyspie niż ostatniej nocy 🤣

Dziewczyny jestem w ciężkim szoku
13 dpo - Pt - beta 10,7
16 dpo - Pon - beta 37,2

<3 chyba proszę o kurczaczka <3 to cud

Niezwykle Wam dziękuje za wsparcie, jest nieocenione. No i miałyście rację!!!

Załączniki

• Zrzut ekranu 2026-04-20 o 18.43.17.png
    Zrzut ekranu 2026-04-20 o 18.43.17.png
    43,3 KB · Wyświetleń: 88
  • Zrzut ekranu 2026-04-20 o 18.43.30.png
    Zrzut ekranu 2026-04-20 o 18.43.30.png
    32 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_3671.jpeg
    IMG_3671.jpeg
    113,6 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
reklama