• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Ja tez mam wynik ☺️

Załączniki

• Screenshot_20260420_185737_Chrome.jpg
    Screenshot_20260420_185737_Chrome.jpg
    114,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Hej dziewczyny zgodnie z waszymi sugestiami poszłam do lekarza .Pęcherzyk ciążowy umiejscowiony w macicy ma 6 mm lekarz określił na 5 tydzień czyli tak jak wychodzi mi w aplikacji . Ze względu na moja długą historię starań i nie za wysoki progesteron dał mi progesteron który chce żebym brała przez cały 1 trymestr i dostałam również clexane . Na tą chwilę niestety 100% płatny ale wysłał mnie do swojej koleżanki chirurga naczyniowego by była podstawą do refundacji leku tym bardziej że jakieś żylaki mi się pojawiły a on chce mnie tutaj pod każdym względem zabezpieczyć . Wizyta serduszkową za 2 tygodnie mam nadzieję że zleca szybko . Muszę teraz tylko nauczyć się robić zastrzyki 🤭 macie jakieś rady odnośnie zastrzyków w brzuch

Ja zrobiłam dziś test i bialutki oczywiście, czy wierzyłam w cud, mimo, że seminogram totalnie parszywy a Mąż ma zapalenie pęcherza? Tak 😂
Chciałabym już dostać ten okres, bo się czuję tak okropnie na głowie, że idzie zwariować. A miejsce pracy to mam ochotę wysadzić w powietrze (dali mi po prostu słabą listę z apartamentami do posprzątania 😂)
Na deser spadłam ze schodów z cztery stopnie, wylądowałam na torbie ze środkami czystości i zamortyzowało to moje ciało 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry