• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
U mnie alab to też jakaś masakra, wyniki późno. Raz na betę czekałam 24h… i dali mi dwa wyniki. Staram się omijać ich usługi, ale mieszkam w dziurze i w zasadzie najdłużej maja otwarte, więc po pracy mogę tam zajść na badanie - ale jakoś nie budzą mojego poczucia bezpieczeństwa niestety.

Jestem po wizycie przed inseminacja, mam nadzieję że druga będzie szczęśliwa - albo nie ma nadziei żadnych żeby się nie zawieźć😎

Oznaczyłam witaminę D - wynik 34,6 chyba całkiem ok?
Myślę jeszcze
Nad Homocysteina, by zbadać przed kolejną IUI. 🌷
34 wit D to jest nisko. Najlepiej zeby bylo ok 50, tak mi radziła dietetyczka. Przy pcos nawet 80 jest wskazane.

Gratulacje dziewczyny wynikow bhcg!!

Dzień dobry! Ja już dzisiaj po wizycie w klinice - było naprawdę super 😁 wizyta z lekarzem trawiła prawie godzinę, omówiliśmy wszystkie wyniki badań, dotychczasowe stymulacje. Na usg 5 pęcherzyków - jeden dominujący 17 mm, reszta po 14 😁 w środę w pracy zrobię kontrolne USG i podaje sobie Ovitrelle 😁 dodatkowo pytałam o gonadotropiny dla mnie od następnego cyklu, potwierdził to co mówi moja lekarka, że nie ma takiej konieczności więc też jestem spokojniejsza 💕 zlecił fragmentację, hba i chromatynę plemnikową dla męża, ale narazie się wstrzymujemy z badaniami, będziemy próbować z tym ovitrellem przez 3 miesiące. Jeśli nie pyknie mamy zielone światło na in vitro, kolejek nie ma, możemy podpisywać dokumenty i działać 🥳
Super, brzmi to jak bardzo dobry plan 😍🤞🏻

kurde ciesza mnie bardzo te kreski tutaj, kazde Wasze szczescie tez jest w jakis sposob budujace, ale mam kryzys, ze „kazdy juz ma swoje kreski, tylko nie ja” mimo, ze wiem, ze koczujacych nas jest jeszcze sporo, ale wiecie o co mi chodzi..
Wiem co czujesz bo jeszcze do piątku czułam to samo, niedługo nadejdzie Twój czas, jestem przekonana że się uda ! Oby jak najszybciej!

Nie zmienia to faktu że dla mnie starania to jeden z cięższych okresów życia jak dla mnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry