ka.an92
Fanka BB :)
Jeeest kolejny kurczaczek na pokładzieTeż mam wyniki!
Beta 98,60, progesteron 33,400![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeeest kolejny kurczaczek na pokładzieTeż mam wyniki!
Beta 98,60, progesteron 33,400![]()
Nie wiem co tam sobie szefowa przyklei w majuW maju też będą kurczaczki? W sumie dla ciąży to mogę i Mikołaja w maju dostać
Dokladnie tak.. pomijajac te emocje, ilosc energii wkladanej to wszystko, to ten czas co uciekl przez palce..Wiem co czujesz bo jeszcze do piątku czułam to samo, niedługo nadejdzie Twój czas, jestem przekonana że się uda ! Oby jak najszybciej!
Nie zmienia to faktu że dla mnie starania to jeden z cięższych okresów życia jak dla mnie.
Doskonale to znamMaz dzisiaj po badaniu nasienia, w sensie po oddaniujutro maja byc wyniki, podal swojego maila, nie wiem czemu skoro to ja lepiej odswiezam
Kurde z jednej strony chcialabgm zeby wyszly piekne, ale to nie odpowie nam na pytanie, a z drugiej jakbg wyszly zle to mielibysmy bardziej otwarta droge na dalsze kroki..
kurde ciesza mnie bardzo te kreski tutaj, kazde Wasze szczescie tez jest w jakis sposob budujace, ale mam kryzys, ze „kazdy juz ma swoje kreski, tylko nie ja” mimo, ze wiem, ze koczujacych nas jest jeszcze sporo, ale wiecie o co mi chodzi..
Mi pielęgniarki tak zawsze powtarzają. A robię sobie w brzuch sama i w tylek domięśniowe też. I zawsze bez powietrza się wstrzykuje.Dlaczego wypuścić pęcherzyk powietrza ? W ampułko-strzykawce jest to celowe i ma być - tak mi przynajmniej mówili w szpitalu jak miałam zleconą clexane po cc
W ulotce Ganirelixu jest wręcz zakaz pozbywania się tego bąblaMi pielęgniarki tak zawsze powtarzają. A robię sobie w brzuch sama i w tylek domięśniowe też. I zawsze bez powietrza się wstrzykuje.
Dziwne. Aż poczytam w swojej ulotce.W ulotce Ganirelixu jest wręcz zakaz pozbywania się tego bąbla