• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
W maju też będą kurczaczki? W sumie dla ciąży to mogę i Mikołaja w maju dostać
Nie wiem co tam sobie szefowa przyklei w maju :D sugerowalabym kielbaske na grilla jak to w majowke, ale mnie wypierdzielicie stad 😂
Wiem co czujesz bo jeszcze do piątku czułam to samo, niedługo nadejdzie Twój czas, jestem przekonana że się uda ! Oby jak najszybciej!

Nie zmienia to faktu że dla mnie starania to jeden z cięższych okresów życia jak dla mnie.
Dokladnie tak.. pomijajac te emocje, ilosc energii wkladanej to wszystko, to ten czas co uciekl przez palce..

Maz dzisiaj po badaniu nasienia, w sensie po oddaniu 😂 jutro maja byc wyniki, podal swojego maila, nie wiem czemu skoro to ja lepiej odswiezam :D
Kurde z jednej strony chcialabgm zeby wyszly piekne, ale to nie odpowie nam na pytanie, a z drugiej jakbg wyszly zle to mielibysmy bardziej otwarta droge na dalsze kroki..
kurde ciesza mnie bardzo te kreski tutaj, kazde Wasze szczescie tez jest w jakis sposob budujace, ale mam kryzys, ze „kazdy juz ma swoje kreski, tylko nie ja” mimo, ze wiem, ze koczujacych nas jest jeszcze sporo, ale wiecie o co mi chodzi..
Doskonale to znam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry