• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

W ulotce Ganirelixu jest wręcz zakaz pozbywania się tego bąbla
Kurde robiłam taki jak był w opakowaniu bez udziwniania powiem tak pierwsze zderzenie z zastrzykami w brzuch trochę bolesne i myślę że lepiej nie bd ale czego się nie robi dla dziecka którego się tak pragnie . Czy któraś z dziewczyn która miała pozytywną betę łapie się jeszcze na grudzień tego roku ?

reklama
Dziewczyny,

jako social media kreatorka ja jestem za pszczółkami w maju 🐝
"Maj przynosi dobre wieści,
dwie kreseczki serce pieści" hehe
albo "W maju pszczółka wieści niesie,
może cud rozwija się gdzieś w stresie 🌸"
"Maj rozkręca życia bieg,
pszczółek więcej z każdym dniem 🐝"

Sorki, wiem że mamy dopiero 20, musiałam na chwilę oderwać głowę xd

Ostatnia edycja:
U mnie średnio dobry bo ledwo spałam przez ten okres tak mnie brzuch bolał że tabletki nie pomagały 🥲
Ale wrócę do tematu inozytolu o którym tu pisałyśmy @Kaalaa ja chybanie biorę już 2 tygodnie jak nie dłużej i od tej pory nic nowego na twarzy nie wyskoczyło a reszta się goi.
Więc mi chybanie służy tak jak podejrzewałyśmy trądzik od niego to coś w tym jest.
Bo nic innego nie zmieniłam po za odstawieniem inozytol :)

U mnie średnio dobry bo ledwo spałam przez ten okres tak mnie brzuch bolał że tabletki nie pomagały 🥲
Ale wrócę do tematu inozytolu o którym tu pisałyśmy @Kaalaa ja chybanie biorę już 2 tygodnie jak nie dłużej i od tej pory nic nowego na twarzy nie wyskoczyło a reszta się goi.
Więc mi chybanie służy tak jak podejrzewałyśmy trądzik od niego to coś w tym jest.
Bo nic innego nie zmieniłam po za odstawieniem inozytol :)
Nie strasz, właśnie zaczęłam go brać 🫠🙈

Cześć dziewczyny. Jest nadzieja, że uda się wykonać drożność. Dzisiaj 24dc i okresu jeszcze brak. Dwa tygodnie w środę byłam już po owulacji, także pewnie lada moment nastąpi. Wieczorem.znowu pobolewal mnie brzuch jak na ojres, z rana dzisiaj juz nie..

Jestem w drodze do biura, trzeba w końcu rzetelnie popracować, bo praca zdalna mocno rozleniwia i zapewnia spore zaleglosci

Dziewczyny,

jako social media kreatorka ja jestem za pszczółkami w maju 🐝
"Maj przynosi dobre wieści,
dwie kreseczki serce pieści" hehe
albo "W maju pszczółka wieści niesie,
może cud rozwija się gdzieś w stresie 🌸"
"Maj rozkręca życia bieg,
pszczółek więcej z każdym dniem 🐝"

Sorki, wiem że mamy dopiero 20, musiałam na chwilę oderwać głowę xd
W maju na testy sikamy, a w nowym roku nasze dzieci witamy ❤️

W maju znów testy robimy, a zimą dzieci tulimy ❤️

W maju nadzieję w sercu mamy, a w styczniu kołyskę bujamy ❤️
Jak wy to dziewczyny wymyślacie jestem pełna podziwu zawsze na te rymowanki

reklama
Cześć dziewczyny. Jest nadzieja, że uda się wykonać drożność. Dzisiaj 24dc i okresu jeszcze brak. Dwa tygodnie w środę byłam już po owulacji, także pewnie lada moment nastąpi. Wieczorem.znowu pobolewal mnie brzuch jak na ojres, z rana dzisiaj juz nie..

Jestem w drodze do biura, trzeba w końcu rzetelnie popracować, bo praca zdalna mocno rozleniwia i zapewnia spore zaleglosci
Kurczę najgorzej jest tak czekać . Tym bardziej że można to zrobić tylko w tej fazie przed owulacyjnej😥 oby jednak szybko zdecydował się przyjść ten okres żebyś mogła zrobić sobie te badanie . Dawaj znać później jaka sytuacja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry