• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dzień dobry, czekam w kolejce 30 min żeby upuścić krew, juz widzę że spóźnię się do pracy. 10 minut jedna osoba, ja nie wiem czemu to tak długo. Robię dzisiaj betę, progesteron i TSH.

Miłego dnia i czekamy na kolejne kreseczki!
Ja tak miałam w poniedziałek - 6 osób w kolejce, weszłam po godzinie... Dzisiaj 10 osób i w pół godziny załatwione 😛

Sikałam wczoraj i było biało. Już więcej w tym cyklu nie testuje - wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia i jest bardzo źle.
Póki co czekam aż narzeczony się oswoi żeby móc iść do kliniki, ale widzę, że potrzebuje czasu i przestrzeni.
Spodziewałam się, że to tu moze być problem ale nie, że aż taki.
Przytulam mocno, mam nadzieję że klinika pomoże. Tak długo już jesteś na kreskach 🫂

Pocieszajace jest to, ze klinika poradzi sibie z gorszymy, nawet zlymi wynikami bez problemu, kwestia jest tego, ze czlowiek faktycznie musi przejsc ten moment po swojemu i wejsc w tryb - dzialam dalej.. grunt, zebyscie sie dalej wspierali, a to okazalo sie tylko elementem, ktory trzeba przeskoczyc i isc dalej, ale wierze, ze finisz bedzie piekny! ❤️

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Myślę że potrzebuje kilku dni i ruszymy z tematem dalej.
Czy któraś z was jest w stanie polecić jakąś sensowną suplementację na nasienie u partnera? Nie lubię bycia w zawieszeniu i bezczynności, muszę mieć poczucie że robię cokolwiek 🥲

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Myślę że potrzebuje kilku dni i ruszymy z tematem dalej.
Czy któraś z was jest w stanie polecić jakąś sensowną suplementację na nasienie u partnera? Nie lubię bycia w zawieszeniu i bezczynności, muszę mieć poczucie że robię cokolwiek 🥲
U nas słaba koncentracja (0,34 mln/ml) i skomponowałam taki zestaw partnerowi:

RANO
• 1 g (1000 mg) Acetylo-L-karnityny (ALC) + 1 g (1000 mg) zwykłej L-karnityny (winianu)
• Omega 3 Extreme (OstroVit) 500 + 250 mg
• Witamina D3 (OstroVit) 4000 IU
• Ubichinol (NOW) 200 mg
• Likopen (Swanson) 20 mg
• Olej z czarnuszki (Aliness) 1000 mg
• Kompleks B-50 TMG (Aliness)
• Maca (OstroVit) 500 mg
• Pikolinian Cynku (OstroVit) 15 mg
• Witamina C (DOZ) 200 mg
• Selen (OstroVit) 200 µg
• Witamina E (Aliness) 292 mg co drugi dzień

WIECZÓR / PRZED SNEM:
• Magnez w proszku (OstroVit Cytrynian) 280 mg
• Probiotyk

Nie wiem czy to zasługa suplementów, ale w pierwszym badaniu nasienia było 0,34 mln/ml i skoczyło w 2 miesiące do 0,60 mln/ml. I tak dalej bardzo nisko, ale coś "ruszyło".
Ubichinol dołożyłam z uwagi na to, że wiedzieliśmy iż będziemy korzystać z IVF.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry