Nicky95
Fanka BB :)
Taki jest planDajcie sobie czas na smutek bo to też jest ważne, a potem do dzieła. W końcu musi się udać..
Ja za Was również trzymam kciuki, nie poddawajcie sie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taki jest planDajcie sobie czas na smutek bo to też jest ważne, a potem do dzieła. W końcu musi się udać..
Ja za Was również trzymam kciuki, nie poddawajcie sie.
Ja tak miałam w poniedziałek - 6 osób w kolejce, weszłam po godzinie... Dzisiaj 10 osób i w pół godziny załatwioneDzień dobry, czekam w kolejce 30 min żeby upuścić krew, juz widzę że spóźnię się do pracy. 10 minut jedna osoba, ja nie wiem czemu to tak długo. Robię dzisiaj betę, progesteron i TSH.
Miłego dnia i czekamy na kolejne kreseczki!
Przytulam mocno, mam nadzieję że klinika pomoże. Tak długo już jesteś na kreskachSikałam wczoraj i było biało. Już więcej w tym cyklu nie testuje - wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia i jest bardzo źle.
Póki co czekam aż narzeczony się oswoi żeby móc iść do kliniki, ale widzę, że potrzebuje czasu i przestrzeni.
Spodziewałam się, że to tu moze być problem ale nie, że aż taki.
Dzień dobry
Ja dzisiaj mam dobry humor. Jadę zaraz na transfer. Pierwszy raz jadę bez męża ale jestem pełna nadziei.
Po transferze jadę do hotelu do końca tygodnia robię sobie relaks i oderwę się od pracy i klientów. Telefon wyłączam i tego mi potrzeba.![]()
To trzeba odpoczywać i myśleć pozytywnie, że to już ostatni transfer i wszystko będzie dobrzeTrzymam kciuki
Najgorsze że jeszcze leki muszę wykupić a są horendalne ceny . Sam lek do kroplówki to 1000 xl w aptece a leki po transferze to ok 1500 -2000 zł. No i hotel także 4tyś pójdzie jak nic.
Jakby co też mogę pomóc, coś doradzić. Nie jest to idealne rozwiązanie, ale klinika nie taką straszna.Dziękuję![]()
U nas słaba koncentracja (0,34 mln/ml) i skomponowałam taki zestaw partnerowi:Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Myślę że potrzebuje kilku dni i ruszymy z tematem dalej.
Czy któraś z was jest w stanie polecić jakąś sensowną suplementację na nasienie u partnera? Nie lubię bycia w zawieszeniu i bezczynności, muszę mieć poczucie że robię cokolwiek![]()