• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Tak czułam że to zbyt podejrzany ten śluz, zrobiłam test owu no i co pik. Ech, smutno trochę bo mąż wróci jutro późno w nocy a u mnie owulacja jest w dniu piku. No trudno, w sumie się odpocznie od liczenia dpo i wyszukiwaniu objawów przed okresem 🤪 ale by odwalić w 11 dc owulke to mnie zaskoczyła pippa jedna
Ej no bez takich 😁 może się tam jeszcze coś przesunie i akurat się wstrzelicie 😁

Ehh chyba pierwszy raz tak mam, że tyle czasu czuję, że okres zaraz przyjdzie a tu go nie ma. Dzisiaj rano był ten śluz taki lekko brązowy, w dzień nic, teraz znowu troszeczkę ale ból brzucha zaś jak na okres. Ciągnie się i ciągnie to, już mam dość 😑
Na pocieszenie wyprałam firanki w salonie i ładnie pachnie chociaż 😂

Ehh chyba pierwszy raz tak mam, że tyle czasu czuję, że okres zaraz przyjdzie a tu go nie ma. Dzisiaj rano był ten śluz taki lekko brązowy, w dzień nic, teraz znowu troszeczkę ale ból brzucha zaś jak na okres. Ciągnie się i ciągnie to, już mam dość 😑
Na pocieszenie wyprałam firanki w salonie i ładnie pachnie chociaż 😂
Co te okresy robią w tym miesiącu, jakaś zmowa czy co 😂

Tak czułam że to zbyt podejrzany ten śluz, zrobiłam test owu no i co pik. Ech, smutno trochę bo mąż wróci jutro późno w nocy a u mnie owulacja jest w dniu piku. No trudno, w sumie się odpocznie od liczenia dpo i wyszukiwaniu objawów przed okresem 🤪 ale by odwalić w 11 dc owulke to mnie zaskoczyła pippa jedna
Dupa tam zabezpieczeni jestescie przedwyjazdowym, ja tu nie widze odpoczynku od liczenia 😎

A dziewczyny, Wy staracie sie o pierwsze🥇 czy kolejne dziecko? 🌈 Możecie polubić moj wpis odpowiednią ikonka,zeby nie robić spamu :)
My staraliśmy się o pierwsze wymarzone wyczekane . Więc dla mnie wszystko jest nowe . I za każdym razem jak dzieje się coś o czym nie czytałam albo nie wiem czuję strach . Dlatego tak cenne jest doświadczenie wielu z Was ❤️ pamiętam zanim obraziłam się na cały świat i forum na wątku byłam z zazuu kobieta miała taką wiedzę 🥺 dużo wyciągnęłam z tego co pisała . Fajnie jest wymieniać siecwiedza i doświadczeniem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry