• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża i półroczne dziecko w domu ! Ratunku !

Jestem w ciąży jakiś 4 tydzień. W domu mam rozdartego półroczniaka, który lubi być noszony a raczej lubi wymuszać noszenie. Jest to wcześniak z 33 tygodnia. W obecnej ciąży koło 15 tyg na pewno będę miała zakładany szew i martwi mnie jak sobie poradzę z maleństwem. Poprzednia ciaze dużo leżałam. W tej będzie ciężko. Boję się przedwczesnego porodu. W poprzedniej mimo szwu od 22 tygodnia szyjka się skracala.

reklama
Jestem w ciąży jakiś 4 tydzień. W domu mam rozdartego półroczniaka, który lubi być noszony a raczej lubi wymuszać noszenie. Jest to wcześniak z 33 tygodnia. W obecnej ciąży koło 15 tyg na pewno będę miała zakładany szew i martwi mnie jak sobie poradzę z maleństwem. Poprzednia ciaze dużo leżałam. W tej będzie ciężko. Boję się przedwczesnego porodu. W poprzedniej mimo szwu od 22 tygodnia szyjka się skracala.
Rozważylabym wyjazd do Łodzi na założenie taśmy TAC. To jest jedyna opcja na to, zebyś była w stanie zajmować się starszym dzieckiem.
A jak nie to dziadkowie/niania.

Ja mam wcześniaka z 28tc i gdybym wpadła z następną ciążą, to mocno rozważałabym aborcję. Właśnie z tego względu, że to na bank byłby kolejny wczesniak, a ja sobie nie wyobrażam w takiej sytuacji leżeć np. 10 tygodni w szpitalu, dla mnie ważniejsze jest dziecko, które już mam.
No ale wszystko zależy od Ciebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry