• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Czy mówiłam że chce odpocząć od starań? No taaak a głowa zryta dalej. W nocy sen że zrobiłam test i okazał się pozytywny a się nie spodziewałam, wpadłam w panikę że powinnam zacząć brać progesteron. Stanęłam zastanawiając się z dwoma tabletkami w dłoni czy przyjąć jedną czy dwie.
W śnie to była taka ładna mocna różowa kreska, nie taka bordowa mocna czerwona ale taka pięknie różowa.
Heh, nasze głowy są nienormalne. Ja przecież wiem, że w tym cyklu ciąża jest na 99% niemożliwa, ale dziś się popłakałam oglądając pieski, dostałam zgagi po pomidorówce i generalnie zasypiam na stojąco, więc oczywiście co pomyślałam? No wiadomo...

Po wpisaniu jakie witaminy w czasie staran wyskoczyl mi mio inozytol to zamowilam, czytam ze poprawia wrazliwosc tkanek na insuline a ja wlasnie musze ja obnizyc. Bierzecie moze?

Cześć dziewczyny! Witam się z Wami po niezwykle przespanej nocy, spałam 10 i pół godziny! Nie spałam tyle od minimum 3 lat, a może i dłużej. Zazwyczaj śpie 5-6 godzin, ale muszę to zmienic - będę się starać spać te 7 godzin, poprostu muszę chodzić spać o 22 i koniec.

Pomimo tego, że wyspana jestem za wszystkie czasy tu humor mam.... smutno/wojowniczy ? Jestem trochę zła, smutek trzyma się mnie już w sumie od paru dobrych miesięcy, każda z nas pewnie nosi ten smutek w sobie każdego dnia. Byłam dzisiaj w rossmanie i kupilam testy na majowe testowanie, wiecie ze facelki maja nową opakowanie? i kod mi nie wchodził na kasie automatycznej ;/

Myślę, że jestem taka wkurzona, bo oczekuje na krwawienie/początek cyklu. Ostatni duphaston i luteinę zaaplikowałam sobie w piątek na noc, więc no mam nadzieje ze zaraz sie zacznie. Oby to był wk*** przedmiesiączkowy :P PS. Swietnie dzialaja te progesteroniki, zero plamienia ;/ a teraz to juz bym chciala

Zaraz bede dzwonic do kliniki nieplodnosci umawiac sie na jakas konsultacje ! I jestem bardzo szczesliwa, potrzebuje tego etapu "dalej". Spisałam sobie daty/bety moich biochemow i widze w nich zaleznosc (pewnie nic odkrywczego)

@mariposa_ współczuje że cierpisz, trzymam na maxa kciuki za powodzenie <3

Załączniki

• IMG_3773.jpeg
    IMG_3773.jpeg
    2,9 MB · Wyświetleń: 73
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry