Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja mam urodziny i imieninyO! Tez mam imieniny w Dzien Mamy, moze to dobry znak![]()
Cześć, witaj na pokładzieHej, chciałabym do was dołączyć, mam już 2 latka na pokładzie, obecnie od pół roku staramy się o 2 dzieciątko, proszę o zapisanie na 31.05![]()
WitamyWitajcie dziewczyny
Od jakiegoś czasu podczytuję forum i chciałabym dołączyć do Was na ławeczkę. Mam na imię Klaudia, mam 36 lat. Moja historia to kilka miesięcy starań o pierwszą ciążę, puste jajo płodowe i biochemiczna. Jestem 8 miesięcy po porodzie i z uwagi na wiek powoli zaczynam myśleć o kolejnej ciąży ale najpierw musze uregulować niedobory. Na ten moment nie powrócił mi jeszcze cykl miesiączkowy zapewne przez to, że w dalszym ciągu kp i nie mam pewności czy występuje u mnie owulacja. Wiedza, którą się tu dzielicie na pewno przyda się w staraniach a może i ja wniosę coś od siebie![]()