• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Powiesz cos wiecej o sobie? :)
Jasne sorrki ;) jestem Karolina, mam 30 lat. Pierwsze 'starania' od stycznia '26. W marcu były 2 kreski. Radość trwała krótko, bo poroniłam 3 kwietnia. Nie poddaliśmy się, choć w głowie mętlik. Pierwsza ciąża i takie doświadczenia od razu. Nie jestem pewna czy coś wyjdzie w maju, ale mam ogromną nadzieję, że tak.. 😒 (wiem, że to szybko, ale postanowiłam iść za ciosem. Czuję, że tak właśnie chce)
Pozdrawiam cieplutko

Jasne sorrki ;) jestem Karolina, mam 30 lat. Pierwsze 'starania' od stycznia '26. W marcu były 2 kreski. Radość trwała krótko, bo poroniłam 3 kwietnia. Nie poddaliśmy się, choć w głowie mętlik. Pierwsza ciąża i takie doświadczenia od razu. Nie jestem pewna czy coś wyjdzie w maju, ale mam ogromną nadzieję, że tak.. 😒 (wiem, że to szybko, ale postanowiłam iść za ciosem. Czuję, że tak właśnie chce)
Pozdrawiam cieplutko
Imienniczka 😎 przykro mi, ze musialas przez to przechodzic, plusem jet to, ze organizm w ciaze zachodzi, zaraz po tez jest wieksze prawdopodobienstwo ponownego zajscia i oby ten maj byl tym ostatnim! 🤞

Pozdrawiam cieplutko
Nie ma co czekać i starać się dalej. Coś lekarz stwierdził, że tak się stało czy losowa sytuacja?

Nie ma co czekać i starać się dalej. Coś lekarz stwierdził, że tak się stało czy losowa sytuacja?
Hmmm.. niby tak. I teraz pewnie stwierdzicie, że jestem walnięta ze staraniami. Podejrzenie zaśniadu. Na hist-pat jeszcze czekam. Jestem pod stałą opieką lekarza.. bete badałam co kilka.dni od poronienia. Zeszło wszystko do 2,34. Lekarz mówi, że wszystko oczyszczone jak trzeba. Mówił, że poczekałby 3 miesiące, ale ja jestem uparta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry