Kaalaa
Fanka BB :)
Powiesz cos wiecej o sobie?Cześć, nieśmiało przycupnę i poproszę o testowanie na 10 maja.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiesz cos wiecej o sobie?Cześć, nieśmiało przycupnę i poproszę o testowanie na 10 maja.![]()
Jasne sorrkiPowiesz cos wiecej o sobie?![]()
ImienniczkaJasne sorrkijestem Karolina, mam 30 lat. Pierwsze 'starania' od stycznia '26. W marcu były 2 kreski. Radość trwała krótko, bo poroniłam 3 kwietnia. Nie poddaliśmy się, choć w głowie mętlik. Pierwsza ciąża i takie doświadczenia od razu. Nie jestem pewna czy coś wyjdzie w maju, ale mam ogromną nadzieję, że tak..
(wiem, że to szybko, ale postanowiłam iść za ciosem. Czuję, że tak właśnie chce)
Pozdrawiam cieplutko
Imienniczkaprzykro mi, ze musialas przez to przechodzic, plusem jet to, ze organizm w ciaze zachodzi, zaraz po tez jest wieksze prawdopodobienstwo ponownego zajscia i oby ten maj byl tym ostatnim!
Nie ma co czekać i starać się dalej. Coś lekarz stwierdził, że tak się stało czy losowa sytuacja?Jasne sorrkijestem Karolina, mam 30 lat. Pierwsze 'starania' od stycznia '26. W marcu były 2 kreski. Radość trwała krótko, bo poroniłam 3 kwietnia. Nie poddaliśmy się, choć w głowie mętlik. Pierwsza ciąża i takie doświadczenia od razu. Nie jestem pewna czy coś wyjdzie w maju, ale mam ogromną nadzieję, że tak..
(wiem, że to szybko, ale postanowiłam iść za ciosem. Czuję, że tak właśnie chce)
Pozdrawiam cieplutko
1 nastolatek juz na stanie, 8 cykl staran, w 6 biochem.. licze na to, ze maj to ostatnie moje kreskitrzymam za wszystkie Karolinki i inne dziewczynki
oby nam się udało. A twoja historia ?
Hmmm.. niby tak. I teraz pewnie stwierdzicie, że jestem walnięta ze staraniami. Podejrzenie zaśniadu. Na hist-pat jeszcze czekam. Jestem pod stałą opieką lekarza.. bete badałam co kilka.dni od poronienia. Zeszło wszystko do 2,34. Lekarz mówi, że wszystko oczyszczone jak trzeba. Mówił, że poczekałby 3 miesiące, ale ja jestem uparta.Nie ma co czekać i starać się dalej. Coś lekarz stwierdził, że tak się stało czy losowa sytuacja?
Jak Ci dobrze, że masz już dziecko. Zawsze to pomaga nie? W 1 ciąży tez był problem?1 nastolatek juz na stanie, 8 cykl staran, w 6 biochem.. licze na to, ze maj to ostatnie moje kreskijak co miesiac
![]()