• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

W ogole nie powiedzialabym, ze pomaga, wrecz przeciwnie, ale nie moge sie porownac do tych z nas, ktore jeszcze nie maja dzieci..
w 1 nie bylo wiekszego problemu, ale to bylo dawno temu, to i latwiej niestety..

Co do pomyslenia, ze jestes nienormalna ze staraniami, chcialam zaznaczyc, ze my tu wszystkie mamy nierowno pod sufitem, ba! Jestesmy z tego dumne mysle 😂

reklama
Myślałam, że pomaga. Ja to w ogóle jestem z tych ' co to nigdy dziecka mieć nie chciały', ale najwidoczniej zmiana partnera, nastawienia na życie zmieniła mnie o 180 stopni. Teraz jestem szajbnięta w drugą strone😬🤷‍♀️
Tak źle, tak nie dobrze.

Myślałam, że pomaga. Ja to w ogóle jestem z tych ' co to nigdy dziecka mieć nie chciały', ale najwidoczniej zmiana partnera, nastawienia na życie zmieniła mnie o 180 stopni. Teraz jestem szajbnięta w drugą strone😬🤷‍♀️
Tak źle, tak nie dobrze.
Mi bardzo nie pomaga, bo jak pomysle ze z kazdym nieudanym cyklem roznica wieku robi sie coraz wieksza to chce mi sie ryczeć

W maju to już mój ostatni cykl starań. Jak nie wychodzi, to znaczy pewnie, że za stara jestem. I tak jestem wdzięczna losowi, że mam 2 kochane córki.

Jednak życie się tak potoczyło, że rozwiodłam się z ich ojcem i wraz z obecnym mężem tak bardzo pragniemy dziecka. Nie za wszelką cenę, ale jednak. Już 3 razy byliśmy blisko, były biochemy niestety.

W tym cyklu pokładam ogromne nadzieje...

Ostatnia edycja:
Hmmm.. niby tak. I teraz pewnie stwierdzicie, że jestem walnięta ze staraniami. Podejrzenie zaśniadu. Na hist-pat jeszcze czekam. Jestem pod stałą opieką lekarza.. bete badałam co kilka.dni od poronienia. Zeszło wszystko do 2,34. Lekarz mówi, że wszystko oczyszczone jak trzeba. Mówił, że poczekałby 3 miesiące, ale ja jestem uparta.
A przy zaśniedzie nie jest tak że koniecznie trzeba odczekać 3-6 miesięcy? Gdzieś tutaj na forum czytałam że tak lekarz zaleca. Kiedy będą wyniki histpat?

A przy zaśniedzie nie jest tak że koniecznie trzeba odczekać 3-6 miesięcy? Gdzieś tutaj na forum czytałam że tak lekarz zaleca. Kiedy będą wyniki histpat?
tak jest.. SZCZĘŚCIE W NIESZCZĘŚCIU zaśniad się nie potwierdził. Z mojego główkowania nad dzisiejszymi wynikami (które wreszcie dostałam) wynika, że puste jajo. Nawet nie wiecie jak bardzo mi spadł kamień z serca, że nie ma zaśniadu. Jak kolwiek to nie brzmi.

reklama
W maju to już mój ostatni cykl starań. Jak nie wychodzi, to znaczy pewnie, że za stara jestem. I tak jestem wdzięczna losowi, że mam 2 kochane córki.

Jednak życie się tak potoczyło, że rozwiodłam się z ich ojcem i wraz z obecnym mężem tak bardzo pragniemy dziecka. Nie za wszelką cenę, ale jednak. Już 3 razy byliśmy blisko, były biochemy niestety.

W tym cyklu pokładam ogromne nadzieje...
Hej. U mnie podobna sytuacja. Z partnerem mamy dzieci z poprzednich związków i teraz bardzo marzymy o chociaż jednym wspólnym. A czemu kończycie w maju starania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry