• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Moim zdaniem ból w staraniach jest zawsze, niezależnie od tego, czy staramy się o pierwsze czy kolejne. Wydaje mi się jednak, że możliwość doświadczenia macierzyństwa choć raz jest wielkim przywilejem i inaczej wyglądają starania o pierwszą a kolejną ciążę 🥲
Myśle ze masz rację. Ja bym chciała kolejne bobo, ale właśnie mam takie myśli ze jak sie nie uda to już trudno. Ja ktoś czeka na pierwsze i to nie przychodzi od razu to sobie wyobrażam, że musi być jednak ciężej

Hej. U mnie podobna sytuacja. Z partnerem mamy dzieci z poprzednich związków i teraz bardzo marzymy o chociaż jednym wspólnym. A czemu kończycie w maju starania?
Boję się tego upływającego czasu. We wrześniu kończę 42 lata. Czasem myślę, że może powinnam docenić to co mam, ale jednak nie potrafię uciszyć tego instynktu macierzyńskiego. Wciąż czuję taki brak tej małej istotki.

Tak ustaliliśmy, że do maja się staramy, ale znając życie nie będę umiała odpuścić. Jednak musi być kiedyś czas na koniec starań, aby babcia nie rodziła dzieci..

Boję się tego upływającego czasu. We wrześniu kończę 42 lata. Czasem myślę, że może powinnam docenić to co mam, ale jednak nie potrafię uciszyć tego instynktu macierzyńskiego. Wciąż czuję taki brak tej małej istotki.

Tak ustaliliśmy, że do maja się staramy, ale znając życie nie będę umiała odpuścić. Jednak musi być kiedyś czas na koniec starań, aby babcia nie rodziła dzieci..
Jaka babcia. Teraz czas poszedł do przodu. Nie można się zalamywać. To cos jak u mnie. Nowy partner. I instynkt dotknął . Ciebie znowu, a mnie dopiero.

Jaka babcia. Teraz czas poszedł do przodu. Nie można się zalamywać. To cos jak u mnie. Nowy partner. I instynkt dotknął . Ciebie znowu, a mnie dopiero.
Mój mąż jest 6 lat młodszy. Wsparcia w rodzicach nie mam, oni są starej daty i uważają, że już jestem babcią.:)Na szczęście córki mnie wspierają. Ja już aby się pozytywnie nastawiać, to imiona dla dziecka wymyślam hehe No oby nam się udało w końcu 😍 i Wam też dziewczyny! 😀

Mój mąż jest 6 lat młodszy. Wsparcia w rodzicach nie mam, oni są starej daty i uważają, że już jestem babcią.:)Na szczęście córki mnie wspierają. Ja już aby się pozytywnie nastawiać, to imiona dla dziecka wymyślam hehe No oby nam się udało w końcu 😍 i Wam też dziewczyny! 😀
Super, że córy wspierają :) właśnie o tym tutaj mowa. Jest ktoś kto robi to bezwarunkowo :) ja też już wymyśliłam w pierwszej ciąży, ale teraz chyba po tym wszystkim nie chce tych samych i trzeba zmienić. Niech nasze kreseczki wszystkich tutaj zgromadzonych będą BORDOWE I GRUBAŚNE ! I DWIE . Rzecz jasna
[Ps. A rodziców nie słuchaj, bo to tylko dokłada nie pptrzebnych myśli negatywnych]

Super, że córy wspierają :) właśnie o tym tutaj mowa. Jest ktoś kto robi to bezwarunkowo :) ja też już wymyśliłam w pierwszej ciąży, ale teraz chyba po tym wszystkim nie chce tych samych i trzeba zmienić. Niech nasze kreseczki wszystkich tutaj zgromadzonych będą BORDOWE I GRUBAŚNE ! I DWIE . Rzecz jasna
[Ps. A rodziców nie słuchaj, bo to tylko dokłada nie pptrzebnych myśli negatywnych]
Dzięki Kochana za słowa wsparcia❤️

@bajka0806 dla mnie maj to też ten ostatni, kończę z wraz 40 urodzinami, też mam dwie córki i podobne myśli do twoich.

@Kaalaa gdzieś mi umknęło że masz na stanie nastolatka, tak typowałam że koło 30 jesteś 🫢
Ale najgorsze, że ja tak jakby nie czuje tych 40 lat i mentalnie mam 30.

@lookata trzymam kciuki by maj byl dla nas szczęśliwy 🙂

Jestem dziś 3 dpo i kłuje mnie czasem w okolicy jajnika, z którego była owulacja. Macie też tak?

reklama
Ale najgorsze, że ja tak jakby nie czuje tych 40 lat i mentalnie mam 30.

@lookata trzymam kciuki by maj byl dla nas szczęśliwy 🙂

Jestem dziś 3 dpo i kłuje mnie czasem w okolicy jajnika, z którego była owulacja. Macie też tak?
No niestety mój mózg też nie nadąża nad ciałem zaczęłam starania w 38 rż i myślałam że na tym etapie to już będę roczek wyprawiać, ale cóż nigdy nie jesteśmy gotowe na starość i zakończenie płodności.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry