Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzialam od 9 msc i mi nie idzie. Najpierw biochem, potem poronienie zatrzymane. Co miesiac po bialym tescie mam zjazd i odechciewa mi sie wszystkiego...teraz jest wlasnie ten moment.Kochana nie płaczemy. Działamy.
Jakbym czytała o sobie również staramy się o trzecie dzieckoIle tu nowych osób
dziewczyny trzymam kciuki żebyście były tutaj jak najkrócej
Ja dzisiaj zaczynam 10 cykl starań, plan jest więc zobaczymy. Cieszę się, że nie czekam na żaden zabieg chociaż one są zaliczone.
My staramy się o trzecie i powiem tylko ze swojej perspektywy. Z jednej strony powinno być na luzie ale niestety tak nie jest. W poprzednich staraniach (co prawda były krótkie) ale nie pragnęłam tak dziecka jak teraz, to jest zupełnie inny poziom, możliwe że jestem starsza i bardziej dojrzała. Druga rzecz, byłam dwa razy w ciąży, dwa razy rodziłam i miałam te wszystkie chwile więc teraz starając się o trzeciego malucha wiem co może mnie ominąć jak się nie uda i jeszcze bardziej o tych wszystkich etapach marzę.
Więc myślę, że i przy pierwszym i przy kolejnym jest porostu trudno.
Kochana, wszystko rozumiemy. Takie emocje są normalne. Czasem ta droga do macierzyństwa jest szczególnie trudna. Ale masz,Dzialam od 9 msc i mi nie idzie. Najpierw biochem, potem poronienie zatrzymane. Co miesiac po bialym tescie mam zjazd i odechciewa mi sie wszystkiego...teraz jest wlasnie ten moment.
No kurde, 34 wczoraj konczylam@bajka0806 dla mnie maj to też ten ostatni, kończę z wraz 40 urodzinami, też mam dwie córki i podobne myśli do twoich.
@Kaalaa gdzieś mi umknęło że masz na stanie nastolatka, tak typowałam że koło 30 jesteś![]()
Takiego diamencika pezygarne z najwieksza przyjemnoscia! Tylko mi gdzies kilof szwankuje :/Dziewczyny, nie poddajemy się!
![]()
Jesteśmy o tyle od celu![]()
O to to! No z ust mi to wyjelas!Ile tu nowych osób
dziewczyny trzymam kciuki żebyście były tutaj jak najkrócej
Ja dzisiaj zaczynam 10 cykl starań, plan jest więc zobaczymy. Cieszę się, że nie czekam na żaden zabieg chociaż one są zaliczone.
My staramy się o trzecie i powiem tylko ze swojej perspektywy. Z jednej strony powinno być na luzie ale niestety tak nie jest. W poprzednich staraniach (co prawda były krótkie) ale nie pragnęłam tak dziecka jak teraz, to jest zupełnie inny poziom, możliwe że jestem starsza i bardziej dojrzała. Druga rzecz, byłam dwa razy w ciąży, dwa razy rodziłam i miałam te wszystkie chwile więc teraz starając się o trzeciego malucha wiem co może mnie ominąć jak się nie uda i jeszcze bardziej o tych wszystkich etapach marzę.
Więc myślę, że i przy pierwszym i przy kolejnym jest porostu trudno.
To dużo się z wiekiem nie pomyliłamNo kurde, 34 wczoraj konczylamz pelna swiadomoscia wczesnie zaczelam, co niewatpliwie mialo swoje plusy, glupia bylam, ze nie pociagnelam tematu dalej raz za razem, moze byloby latwiej, ale przetyral mnie porod, nie na ta grupe
w kazdym razie jak juz czlowiek mogl miec z gorki, to sie kurde w dupach przewrocilo
Takiego diamencika pezygarne z najwieksza przyjemnoscia! Tylko mi gdzies kilof szwankuje :/
O to to! No z ust mi to wyjelas!