• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Dziewczyny, nie poddajemy się! 🌸🤍
Keep Going Never Give Up GIF by Pudgy Penguins

Jesteśmy o tyle od celu 🩷

Ile tu nowych osób ☺️
dziewczyny trzymam kciuki żebyście były tutaj jak najkrócej ❤️

Ja dzisiaj zaczynam 10 cykl starań, plan jest więc zobaczymy. Cieszę się, że nie czekam na żaden zabieg chociaż one są zaliczone.

My staramy się o trzecie i powiem tylko ze swojej perspektywy. Z jednej strony powinno być na luzie ale niestety tak nie jest. W poprzednich staraniach (co prawda były krótkie) ale nie pragnęłam tak dziecka jak teraz, to jest zupełnie inny poziom, możliwe że jestem starsza i bardziej dojrzała. Druga rzecz, byłam dwa razy w ciąży, dwa razy rodziłam i miałam te wszystkie chwile więc teraz starając się o trzeciego malucha wiem co może mnie ominąć jak się nie uda i jeszcze bardziej o tych wszystkich etapach marzę.
Więc myślę, że i przy pierwszym i przy kolejnym jest porostu trudno.

Ile tu nowych osób ☺️

Ja dzisiaj zaczynam 10 cykl starań, plan jest więc zobaczymy. Cieszę się, że nie czekam na żaden zabieg chociaż one są zaliczone.

My staramy się o trzecie i powiem tylko ze swojej perspektywy. Z jednej strony powinno być na luzie ale niestety tak nie jest. W poprzednich staraniach (co prawda były krótkie) ale nie pragnęłam tak dziecka jak teraz, to jest zupełnie inny poziom, możliwe że jestem starsza i bardziej dojrzała. Druga rzecz, byłam dwa razy w ciąży, dwa razy rodziłam i miałam te wszystkie chwile więc teraz starając się o trzeciego malucha wiem co może mnie ominąć jak się nie uda i jeszcze bardziej o tych wszystkich etapach marzę.
Jakbym czytała o sobie również staramy się o trzecie dziecko 😁 i również odczuwam te starania jakoś inaczej też tłumacze to sobie właśnie że to przez większą dojrzałość i świadomość. Pozdrawiam;)

Dzialam od 9 msc i mi nie idzie. Najpierw biochem, potem poronienie zatrzymane. Co miesiac po bialym tescie mam zjazd i odechciewa mi sie wszystkiego...teraz jest wlasnie ten moment.
Kochana, wszystko rozumiemy. Takie emocje są normalne. Czasem ta droga do macierzyństwa jest szczególnie trudna. Ale masz, 👑. Popraw ją i do celu. Jeszcze zaświeci dla nas słońce, zobaczysz 🤍

@bajka0806 dla mnie maj to też ten ostatni, kończę z wraz 40 urodzinami, też mam dwie córki i podobne myśli do twoich.

@Kaalaa gdzieś mi umknęło że masz na stanie nastolatka, tak typowałam że koło 30 jesteś 🫢
No kurde, 34 wczoraj konczylam :D z pelna swiadomoscia wczesnie zaczelam, co niewatpliwie mialo swoje plusy, glupia bylam, ze nie pociagnelam tematu dalej raz za razem, moze byloby latwiej, ale przetyral mnie porod, nie na ta grupe :D w kazdym razie jak juz czlowiek mogl miec z gorki, to sie kurde w dupach przewrocilo 😂
Dziewczyny, nie poddajemy się! 🌸🤍
Keep Going Never Give Up GIF by Pudgy Penguins

Jesteśmy o tyle od celu 🩷
Takiego diamencika pezygarne z najwieksza przyjemnoscia! Tylko mi gdzies kilof szwankuje :/
Ile tu nowych osób ☺️

O to to! No z ust mi to wyjelas!

reklama
No kurde, 34 wczoraj konczylam :D z pelna swiadomoscia wczesnie zaczelam, co niewatpliwie mialo swoje plusy, glupia bylam, ze nie pociagnelam tematu dalej raz za razem, moze byloby latwiej, ale przetyral mnie porod, nie na ta grupe :D w kazdym razie jak juz czlowiek mogl miec z gorki, to sie kurde w dupach przewrocilo 😂

Takiego diamencika pezygarne z najwieksza przyjemnoscia! Tylko mi gdzies kilof szwankuje :/

O to to! No z ust mi to wyjelas!
To dużo się z wiekiem nie pomyliłam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry