reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama
P

Wpisy profilowe Ostatnia aktywność Wpisy Grupy O

• Witam. Jestem ponad miesiąc po urodzeniu dziecka. Niestety mąż ma działalność w domu nie jest w stanie mi pomóc przy dziecku. Pracuje o 17 ,18.Nie umie wogole przebrac dziecka a tym bardziej go uśpić. Dziecko idzie nam bardzo późno spać. Nie mogę nawet wyskoczyć na zakupy.Jestem rozczarowana zachowaniem męża, ponieważ nie karmie piersia bo on nigdy nie mial czasu przyjsc i przypilnowac zebym odciagnela poka
    Sany
    Sany
    Mam to samo. Mąż poświęci max godzinę na zajęcie się synem przez cały dzień. Nie rozumiem tylko co ma karmienie piersią do tego że się nim nie zajmuje? Przecież nie musisz ściągać pokarmu by go podać, wystarczy przystawic dziecko, chyba że po prostu wolisz karmić przez butelkę.
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
Do góry