cześc Dziewczynki,
wybaczcie, że wpadam tylko z powitaniem, ale u nas wręcz lato w pełni, więc korzystamy. Wczoraj otworzyliśmy sezon grillowy, a że w towarzystwie dwóch 3latków (z czego sztuk jedna moja - ADHD), 2 niemowląt (z czego sztuk jedna moja - anielica) i 7latka (sztuk jeden nie mój) - dziś relaksuję się w towarzystwie tylko moich pociech
i plan szczytny na dziś - sadzę tuje i olejuję meble ogrodowe (jak pocieszki dadzą

)
Gatto - Cristinie szkoda czasu na sen
Tasza - dobre z tym pasożytem, jak w ciąży z Cudem byłam to trutniem go chrzcilam, że niby mnie podjadał
Zuza - piątek mamy, gdzie zdjęcia? a może na kółku? eee, lecę oglądać
Ania - wytrwałości w szpitalnym łożu, nie znoszę szpitali
Kasica - super, że jest poprawa! kciuki zaciskam
Caterina - za Ciebie też
KAtiuszka - jak tam bez teścicy? pewnie o niebo lepiej, haha
Aaronka - a Prima Ballerona ile waży?
aaa Gatto - ja polecam z tej serii bajki, baśnie i wiersze, pieknie wydane, na kartonowych kartkach, więc nie ma obawy, że Dzieć porwie zaraz
Najwspanialsze wiersze. Wielka księga - Książki dla dzieci - Dla dzieci - matras.pl cena trochę wysoka, ale można trafić okazje na all, często matras czy smyk mają promo.
No i jeszcze serię "Poczytaj mi mamo", ale to już dla 3latków, książki naszego dzieciństwa zebrane w 3 tomy
a dla chłopców polecam serię
łódka jurka - sklep dla dzieci SMYK.com część z nich jest rymowana, Cud je uwielbia
a ja lubię serię Tupcio Chrupcio - traktuje o problemach mycia zębów, młodszego rodzeństwa, pieluchowania, etc.
zresztą my uwielbiamy czytać, Cud ma tyle książek prawie co ja, ale na tym akurat oszczędzać nie zamierzam
aaaa, a dziś promo na matras.pl - -25% na całą ofertę
i w empik.com tez coś mają z okazji Dnia Książki
no to tyle z mojej strony, miłego dnia Wam życzę