Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo mój Julek waży ok.5,5 kg i ja się ciągle martwię, że może za mało, zważywszy na to jak je...ale widzę, ze ok. Waga urodzeniowa 3200, potem mocno schudł przez żółtaczkę, to myślę, że super nadrobił i teraz już ma dobrą wagę. Byliśmy wczoraj w przychodni z tym jego jedzeniem. No i nic nowego, dali mi tylko kropelki na kolki, gazy itp. Mam go karmić w pozycji pionowej
(aaronka wyobraź sobie teraz mój kręgosłup) no i dawać mu częściej a mniejsze porcje. Do doopy te zalecenia...jak jadł mniejsze dawki było to samo, a częściej nie bardzo się da, bo ja mi uśnie, to je co 4 i co wtedy? eee szkoda gadać...zasrani lekarze angielscy!!! powiedziała jeszcze, że jak przez tydzień nie przejdzie, to mam się znowu zgłosić i da mi lek na refluks
Mnie się nie wydaje, żeby to było to...on prawie w ogóle nie ulewa, a przy refluksie dzieci strasznie ulewają. No ale angielski lekarz wie lepiej...Za dwa tygodnie mam wizytę kontrolną u położnych, one są od żywienia,zobaczymy co tam mi powiedzą. 
dalej nie widziała Olcia? ojjj ciężki przypadek
On nawet nie ma 3 miesięcy!!! aha i do mleka mam dodawać jakiś kleik. Na szczęście ona mi tylko to przekazuje, nie nalega, nie czepia się jak ja mam inne zdanie. Chociaż tyle
Mamusie
oby samo się jakoś rozeszło!!! no i kciuki za staranka z Clo...ja własnie po Clo zaciążyłam
więc bierz przykład ze mnie i do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj wieczorem zasnął o 20:30, a obudził się o 4 rano!!!! potem o 7, pobawił się do 8 i znowu spanko do 10:30
a mama z nim
on dużo, dużo więcej śpi teraz niż zaraz po urodzeniu. Ale jak dziecko głodne było, to co się dziwić

Mamy i teściowe niezłe z tym gadaniem co najlepsze - ale przynajmniej się wczuwają , moja nie widziała Olka i nie ma takich planów, wczoraj miałyśmy rozmowę przez telefon. Akurat zadzwoniła jak miałam zły dzień, zły humor i tak jej wszystko wygarnęłam i do tego jeszcze się darłam, wszyscy słyszeli, obawiam się, że sąsiad w chałupie obok też

, takie już jest życie ... Czasem podczytuję ale niezbyt często się przyznam 
J
a nie miewałaś częstych zapaleń albo wiesz coś w tym rodzaju ?? bo mi powiedziano ,że mogą powstawać od stanów zapalnych 

bolały mnie jajniki ale to dlatego,że pracowały i tylko tyle.
na zmianę ją nosiliśmy z ojcem
pamiętam jak zasypiałam na lekcjach po takich zarwanych nocach.Mam nadzieję,że zaraz mu przejdą :****

:-

chyba się dzisiaj napije a i Młoda mi daje we znaki ehhh duże dzieci duży kłopot małe dzieci mały kłopot??? w każdym razie szkoda gadać !!!!!!!!!!
Jak na razie tylko jej recytuje te wierszyki, ktore znam na pamiec ( w koncu 9 lat w przedszkolu zostawia slad ;-)) Jak na razie jej gadam o wszystkim i strzela usmiechami na prawo i lewo, a jak nie gadam to sie drez maruda jedna....
widze, ze jak dam mlodej co 3,5-4 godzny butle to wsunie wszystko, a jak jej daje czesciej to polowe i tyle, bo nie jest jeszcze na tyle glodna chyba
Na razie nasza wazy 5 kg ubrana, to w sumie niezly klocek

I juz robie liste co kupic, bo pierwszy raz jedziemy samochodem, zawsze samolotem i z tymi walizkami w ktorych nic sie nie miescilo to bylo nieciekawie

Z reszta ciekawe co robia takie cicie dobra rada, to co radza, czy calkiem co innego??
zwlaszcza, ze jakos te szczepienia do mnie nie przemawiaja
ufff chwila dla siebie!!!
tzn. z tym, że niby mało je...patrząc po wadze 5.5kg nie jest źle:-) Gorzej z tym krzykiem podczas jedzenia
no ale może mu to w końcu minie...albo może mleko mu zmienić? A z gadaniem to ja gadam
a i owszem!!! cały dzień dziamie do niego, też się chichocze i mi odpowiada. Dzisiaj pierwszy raz zaśmiał się na głos, do tego piski dorzucił, aż sama się rozesmiałam, tak mnie ubawił
:-) Szwagierka leci niedługo do Polski to poproszę ją o książeczki dla Julcia.
tak więc wpadaj do nas i pisz co Ci na serduszku leży!!!