spring
Szczęścia dwa :)
Tak to jest bardzo wazne aby dziecko jak najdluzej jezdzilo tylem do kierunku jazdy tzn. do 4-tego roku zycia
Ja sobie nie wyobrażam żeby mój 4,5-letni Jaś jeździł jeszcze tyłem do kierunku jazdy; gdzie on by te nogi dał?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to jest bardzo wazne aby dziecko jak najdluzej jezdzilo tylem do kierunku jazdy tzn. do 4-tego roku zycia

fotelika nie zmienia sie jak dziecku wystaja nozki bo to nie ma wpływu na bezpieczenstwo,najwazniejsze jest by głowa nie wystawała za fotelik...
Masz rację ola.80, jednakże w moim przypadku Maja ledwo się mieści w moim audi a3 3-drzwiowym - nóżki musi niejako zawijać na oparcie siedzenia, więc nie jest to ani wygodne ani bezpieczne. Nawet przy max odchyleniu przedniego siedzenia komfort jazdy jest średni![]()
zdecydowalam sie na ten model. dzieki !ewkasp my mamy taki Chicco Fotelik samochodowy Key 1 x-plus (2104666046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.- za niską cenę niestety nie spełnimy wszystkich naszych wymagań, porównując ten fotelik z innymi to w testach wypada nie najlepiej ale też nie najgorzej... z tego co pamiętam to żaden fotelik wtedy w testach nie miał oceny "5" za bezpieczeństwo, więc te najlepsze miały 4, a ten chicco "3"