• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.

reklama
Wielu lekarzy zakłada kartę ciąży dopiero po uwidocznieniu akcji serca, a 5+5 to jeszcze bardzo wcześnie. Myślę, że to całkiem normalne i nie masz się czym przejmować

Witam,

W zeszłym tygodniu byłam na drugiej wizycie u ginekologa, lekarz określił ciąże na 5tydzien i 5 dzień ale stwierdził że zarodek jest za mały ponieważ miał 1mm i nie założył mi karty ciąży ponad to kazał się nastawic na poronienie przez zły rozmiar bobasa. Czy ktoś miał podobną sytuację bo bardzo się martwię. Dodam że mam wszytkie objawy ciążowe.
Rok temu mialam duzy pecherzyk bez zarodka ginekolog mowil ze nic nie bedzie bo duzy pecherzyk a nie ma zarodkow poczekalam po 8 dniach poszlam znow na skan sie okazalo ze blizniaki . 🙂

Ja byłam na pierwszej wizycie w 7t1d, było widać serduszko a mimo to moja ginekolog nie założyła mi wtedy karty ciąży, tylko na kolejnej wizycie za 3 tygodnie, u Ciebie ciąża jest jeszcze młodsza, spokojnie, jeszcze wszystko moze się zmienić. Wiem, że najgorsze takie czekanie, ale czas gra kluczową rolę w tym przypadku.

Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się potoczyło.

reklama
Witam,

W zeszłym tygodniu byłam na drugiej wizycie u ginekologa, lekarz określił ciąże na 5tydzien i 5 dzień ale stwierdził że zarodek jest za mały ponieważ miał 1mm i nie założył mi karty ciąży ponad to kazał się nastawic na poronienie przez zły rozmiar bobasa. Czy ktoś miał podobną sytuację bo bardzo się martwię. Dodam że mam wszytkie objawy ciążowe.
Mi kartę ciąży ginekolog założył przy drugiej wizycie. Wydaje mi się że większość lekarzy zakłada kartę ciąży dopiero jak serduszko bije.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry