reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

.

reklama
Ciąża nie bierze się z palcówki. Obojętnie co kto kiedy macał.
dobrze dziekuje, chodzi mi rowniez o to czy jezeli on ewentualnie mialby preekultat na palcach i odrazu (w przeciagu 2/5 sekund) wsadzil je do pochwy czy jest szansa na ciaze i czy oplaca sie brac tabletki dzien po mimo ze skonczyla sie owulacja?

czasem emocje i stres czlowieka przewaza ponad wszystko. ale widze ze pan/pani rowniez rozwaza zaczepki niz wprost odpowiedziec o realnym zagrozeniu badz jego brak.

Nie wiem czego uczą Was teraz w szkołach (starsze dzieci) ale wiem ,że Twój poziom wiedzy jest zadziwiająco i zaskakująco upośledzony.

reklama
Do góry