Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
młody chyba nie może spać przez tą sytuacjęO takiej historii jeszcze nie bylo, chociaz pomysl mnie nie ujął, ale plus za nowa historie![]()
gratuluję działającego sprzętu. W tej sytuacji mogę jedynie zalecić powrót do szkoły na biologię lub jakies wdżwrNo zastanawiam się czy jest jakieś ryzyko przeniesienia preejakulatu? Dodam jeszcze, że później założyłem drugą prezerwatywę i się kochaliśmy i był wytrysk.
Nie oczekuj zrozumienia dla swojej ignorancji na lekcjach i chęci pisania erotyków. A jak serio uważasz, że każde dotknięcie prowadzi do ciąży, to zrezygnuj z seksu, póki nie będziesz gotowy na dziecko.Z racji, że są tu ludzie, dla których to coś normalnego pytam o swoje wątpliwości i oczekiwałbym jakiegoś zrozumienia, a nie krytyki.