reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest możliwa ciąża?

reklama
To jednak brzmi jak trolling. Kolejny raz obawy o ciążę bez wtrysku w środku. Dokładny opis stosunku, zapłodnienie preejakulatem... O którym oczywiście Autorka wie, ale nie wie, kiedy beta będzie wiarygodna... I jeszcze to "prawda?" na końcu, że może być spokojna, bo ciąży brak. Ale jednak kolejne dopytywania. No dokładnie tak, jak w poprzednich tego typu postach.
Zapewniam Panią że nie jestem żadnym trollem, a jak trolle też opisują swoje zbliżenia intymne bardzo szczegółowo to bardzo łatwo wtedy wrzucić wszystkich do jednego worka :-) ja wolę dopytać ponieważ cierpię na zaburzenia lękowe, pracuje pod tym kątem i uczęszczam regularnie na terapię i nie widzę nic złego w dopytywaniu bardzo doświadczonych osób, gdy sama jestem laikiem w tych sprawach, a moje pierwsze zbliżenia zaczęły się dopiero w zeszłym roku bo wcześniej nie miałam takich okazji bo nie byłam w związku bo studia z pracą były dla mnie ważniejsze ;-)

Zapewniam Panią że nie jestem żadnym trollem, a jak trolle też opisują swoje zbliżenia intymne bardzo szczegółowo to bardzo łatwo wtedy wrzucić wszystkich do jednego worka :-) ja wolę dopytać ponieważ cierpię na zaburzenia lękowe, pracuje pod tym kątem i uczęszczam regularnie na terapię i nie widzę nic złego w dopytywaniu bardzo doświadczonych osób, gdy sama jestem laikiem w tych sprawach, a moje pierwsze zbliżenia zaczęły się dopiero w zeszłym roku bo wcześniej nie miałam takich okazji bo nie byłam w związku bo studia z pracą były dla mnie ważniejsze ;-)
Dokładnie tak samo pisał ostatni troll 🙂a jak chcesz zapytać doświadczonych osób, to idź do lekarza. Miałaś na to bardzo dużo czasu od potencjalnej wpadki 😉

Dokładnie tak samo pisał ostatni troll 🙂a jak chcesz zapytać doświadczonych osób, to idź do lekarza. Miałaś na to bardzo dużo czasu od potencjalnej wpadki 😉
Trolle trollami, ale nie jestem nikim kto wcześniej trollował pod innym nickiem. Nie chce wchodzić w żadne kłótnie i dyskusje bo to bez sensu. Owszem, lekarza zapytam, ale pomyślałam że zapytam jeszcze na forum, ale oczywiście złośliwości pewnie tutaj są na porządku dziennym przy takich pytaniach jak moje, które nie uważam, że jest jakieś nietypowe lub nie na miejscu. Mam swoje lęki, a to co mówisz o mnie to już mnie nie interesuje i do mnie w ogóle nie trafia, nie krzywdzi mnie w żaden sposób. Chciałam tylko rozwiać wątpliwości bo mam duże lęki i pomyślałam, że zanim pójdę do lekarza to zapytam doświadczonych kobiet, które już mają etap ciąży za sobą i wiedzą co i jak jeśli chodzi też o zbliżenia intymne. Nic więcej, po prostu chciałam dopytać. TO WSZYSTKO. Dziękuję. Finito.

reklama
Trolle trollami, ale nie jestem nikim kto wcześniej trollował pod innym nickiem. Nie chce wchodzić w żadne kłótnie i dyskusje bo to bez sensu. Owszem, lekarza zapytam, ale pomyślałam że zapytam jeszcze na forum, ale oczywiście złośliwości pewnie tutaj są na porządku dziennym przy takich pytaniach jak moje, które nie uważam, że jest jakieś nietypowe lub nie na miejscu. Mam swoje lęki, a to co mówisz o mnie to już mnie nie interesuje i do mnie w ogóle nie trafia, nie krzywdzi mnie w żaden sposób. Chciałam tylko rozwiać wątpliwości bo mam duże lęki i pomyślałam, że zanim pójdę do lekarza to zapytam doświadczonych kobiet, które już mają etap ciąży za sobą i wiedzą co i jak jeśli chodzi też o zbliżenia intymne. Nic więcej, po prostu chciałam dopytać. TO WSZYSTKO. Dziękuję. Finito.
Już byłaś podobno zbadać poziom beta HCG. Tam też jest lekarz, pielęgniarka. Osoby po studiach, i to medycznych. Powinny wiedzieć, jak się zachodzi w ciążę 😉
A opisywanie stosunku ze szczegółami nie jest normalne na takiej stronie. Na pewno są inne, na których autorzy realizują się w pisaniu erotyków.

Do góry