reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

35tc bol brzucha

Hej dziewczyny potrzebuje porady co robic od wczoraj mala strasznie się wierci brzuch nie podbrzusze tylko brzuch strasznie boli a jak się napnie to łzy w oczach. Czy to niepokojące lepiej jechać na IP czy po prostu macica sie powiększa i przez intensywne ruchy malej :(

reklama
Zawsze lepiej pojechac o raz za duzo jesli czujesz niepokoj bo tu zaden komentarz nie bedzie dobrym pocieszeniem. Na tym etapie ciazy dziecko ma juz malo miejsca i ruchy moga sprawiac bol, zwlaszcza kiedy intensywnie probuje sie dziecko przekrecac czy obracac. Moze to wlasnie wyczynia Twoja coreczka, ale nic nie uspokoi Cie bardziej jak sprawdzebie tego przez kogos kompetentnego. Zadzwon moze do poloznej, czasami przyjezdzaja do domu na ktg itp, to tez jakies wyjscie.

Ja spanikowałam w 38 tc i pojechałam do szpitala. Brzuch mocno mnie bolał, dzidziuś chciał się wiercić, a nie miał miejsca. Żebra okropnie mnie bolały, co trochę kopniak pęcherz. Do tego skurcze przepowiadające... Wszystko było w porządku i usłyszałam, że pod koniec ciąży tak się może dziać. Urodziłam 3 tygodnie później. Dolegliwości nie minęły...

Do góry