reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

36 tydzień - bradykardia na detektorze

Cześć dziewczyny! Może któras miała podobna sytuację. Mniej więcej od 20 tygodnia badam tetno płodu domowym detektorem. Serduszko zawsze biło wzorowo. Jakieś dwa tygodnie temu wystraszyłam się, bo serce moim zdaniem zaczęło bić bardzo nieregularnie i chwilami spadać do ok 70 uderzen. Pojechałam do szpitala na ktg, ale panie powiedziały ze wszystko jest ok. Ktg nie zarejestrowało również takich spadków. Od tamtej pory jednak kiedy podsłuchuje małego, przynajmniej raz dziennie detektor pokazuje tetno 70-80 uderzen. Czasami ten stan utrzymuje się 10-15 minut, później przyspiesza i jest prawidłowe a później czasem znowu zwalnia. Kilka dni temu byłam u ginekologa na wizycie, podczas wizyty tetno oczywiście prawidłowe. Nie wiem czy to wina urządzenia, ale przez całą ciąże spisywało się wzorowo więc raczej nie. Po prostu przez większość czasu tetno jest ok, najczęściej obserwuję takie niskie przed snem lub zaraz po obudzeniu... Strasznie się martwię i nie wiem co mam robić.

reklama
Do góry