Lady Loka
Fanka BB :)
Ja bym poszła do innego lekarza, ale i tak uważam, że najlepiej poczekać 2 tygodnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym poszła do innego lekarza, ale i tak uważam, że najlepiej poczekać 2 tygodnie.
Moja ginekolog ma ogromne doświadczenie w prowadzeniu ciąży. Poprowadziła i odebrała tysiące ciąż. Ma bardzo dobre opinie i jest bardzo rodzinna. Ufam jej, zawsze stawiała trafne diagnozy. Dodatkowo przyjmuje w publicznej klinice ginekologiczno położniczej, wczoraj właśnie zaproponowała mi, że może kontrolować to endometrium w tej właśnie klinice przez najbliższe dni, tak abym nie musiała płacić za usg. Oczywiście wyjaśniła mi, że jest jeszcze bardzo wcześnie i wszystko może się zmienić, ale dla mojego spokoju woli to kontrolować przez najbliższe dni, zna moją sytuację i doświadczenia. Chciałam tylko na tym forum zapytać czy ktoś też miał podobną historię do mojej i takie wielkie endometrium …Ja bym poszła do innego lekarza, ale i tak uważam, że najlepiej poczekać 2 tygodnie.
No to jak tam woliszMoja ginekolog ma ogromne doświadczenie w prowadzeniu ciąży. Poprowadziła i odebrała tysiące ciąż. Ma bardzo dobre opinie i jest bardzo rodzinna. Ufam jej, zawsze stawiała trafne diagnozy. Dodatkowo przyjmuje w publicznej klinice ginekologiczno położniczej, wczoraj właśnie zaproponowała mi, że może kontrolować to endometrium w tej właśnie klinice przez najbliższe dni, tak abym nie musiała płacić za usg. Oczywiście wyjaśniła mi, że jest jeszcze bardzo wcześnie i wszystko może się zmienić, ale dla mojego spokoju woli to kontrolować przez najbliższe dni, zna moją sytuację i doświadczenia. Chciałam tylko na tym forum zapytać czy ktoś też miał podobną historię do mojej i takie wielkie endometrium …
To na pewno nie jajniki, ale tak jak pisałam na zdj jest 3,7cm, nie jestem pewna czy to samo endometrium czy macica. Pani ginekolog robiąc to zdjęcia pokazała mi na ekranie też wymiar i powiedziała że endometrium jest za duże. Więcej nie wiem niestetyNa tym zdjęciu 3,7 cm to wygląda jak wymiar macicy, a nie endometrium.
No chyba że na tych zdjęciach masz jajniki...