Obawiam się jutro dzwonić, dlatego najpier tu napisałam, myśląm że może ktoś miał podobna sytuację. Boję się że będzie trzeba zwracać ale zobaczymy co mi jutro powiedząSzczerze mówiąc - dobrze że poruszyłaś temat, bo ja też bym nie wiedziała ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Obawiam się jutro dzwonić, dlatego najpier tu napisałam, myśląm że może ktoś miał podobna sytuację. Boję się że będzie trzeba zwracać ale zobaczymy co mi jutro powiedząSzczerze mówiąc - dobrze że poruszyłaś temat, bo ja też bym nie wiedziała ;-)
OK.Może nie będzie aż tak źle. Bo w sumie świadczenie Ci się należało. Daj znać co Ci powiedzą.
I jak tam ?
Wysłałam dzisiaj oświadczenie o zmianie miejsca zamieszkania i prośbę by przeslano dokumenty do nowej miejscowości. Jak dostanę odpowiedź z poprzedniego mopsu to dam znać co i jak.I jak tam ?
Na pewno będzie trzeba zwracać bo szło to z „puli” z gminy w której mieszkałaś, a powinno pojsc z miejscowości w której teraz mieszkasz. Niestety.![]()
Zwracać to bym musiała wtedy gdybym pobierała w dwóch miejscachNa pewno będzie trzeba zwracać bo szło to z „puli” z gminy w której mieszkałaś, a powinno pojsc z miejscowości w której teraz mieszkasz. Niestety.![]()
@Uullaa1988 No niestety działa to tak, że poszło nie z tego MOPSu co trzeba i będą kazali zwrócić... A nowy nie miał wniosku, więc nie miał obowiązku wypłacania.... W razie czego możesz zapytać - a czy można uznać, że mieszkałaś np. u rodziców którzy mieszkają na terenie tego pierwszego mopsu.