sara931223
Zaangażowana w BB
Witam. Kochane byłam dzisiaj u lekarza i wychodzi ma to ze jestem w 9 tyg ciąży ale gin powiedziała ze według usg jest to 6 tydzień i ma 3mmz kawałeczki. Martwię się trochę bo nie jest za małe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie musi nadganiać. Jeśli owulacja była pozniej to nic dziwnego że ciąża jest młodszaTrzymam kciuki ,żeby dobrze się skończyło , różnica jest bardzo długa ,ale skoro lekarz mówi że jest ok to może dzidzi nadgoni
3 tygodnie ?Nic nie musi nadganiać. Jeśli owulacja była pozniej to nic dziwnego że ciąża jest młodsza
U mnie jest 2 tygodnie różnicy. I gin mi mówiła że przy bardzo nieregularnych cyklach może tak się zdarzyć że kilka dni przesunięta owu może zmieniać wiek ciąży bo zagniezdzanie było później3 tygodnie ?
Może być i 5 jak się ma cykle po 90 dni.. tak, są takie kobiety. Z OM miałam termin na 8.07, z USG mam na 30.07, łatwo policzyć ile to dni. Młody siedzi w brzuchu i ma.sie bardzo dobrze3 tygodnie ?