reklama
Aniolek2310
Fanka BB :)
Nie odzywam się bo Zuzia mi ząbkuje i zaczął jej się skok
tak więc mam wesoło.
Pojechałąm do Wawy w piątek zaraz po kłótni, mąż był w szoku!!!!!! że pojechałam odezwał się w niedziele czy może przyjechać pogadać. Przyjechał rozmawialiśmy długo, było trochę spięć w trakcie ale doszliśmy do porozumienia.
Tak się cieszę
Dziewczyny nie wiem jak mam wam dziękować
pomogłyście mi, bo ja sama bym myślała że to ze mną jest coś nie tak i tak bym z nim tutaj siedziała bóg wie ile, no i nie odważyłabym się pojechać do Wawy, bo także bym się bała. DZIĘKUJE WAM Z CAŁEGO SERCA.
Narazie mieszkamy jeszcze tutaj, jak się to wszystko zrobi to się przenosimy
Teraz czekam tylko na miny teściów jak się dowiedzą
Oj będą nietengie
I BARDZO DOBRZE 

Nie będzie przeciągał
remontu o to także przezornie zadbałam, jak będzie przeciągał to z dnia na dzień pakuje wszystko co moje i Zuzi łącznie z meblami niektórymi i już mnie nie ma
. Mąż to wie, i obiecał że nie będzie takich akcji.
Pojechałąm do Wawy w piątek zaraz po kłótni, mąż był w szoku!!!!!! że pojechałam odezwał się w niedziele czy może przyjechać pogadać. Przyjechał rozmawialiśmy długo, było trochę spięć w trakcie ale doszliśmy do porozumienia.
Narazie mieszkamy jeszcze tutaj, jak się to wszystko zrobi to się przenosimy
Teraz czekam tylko na miny teściów jak się dowiedzą
Nie będzie przeciągał
Ostatnia edycja:
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Aniołek strasznie się cieszę z takich wiadomości od Ciebie! Jednak postawienie faceta w takiej sytuacji poskutkowało! Super! Teraz dopilnuj żeby ten remont był jak najszybciej wykonany i pakujcie się wszyscy i przenoście do Wawy
A teściowie byli przeciwko waszemu wyprowadzeniu się od nich?
Aniolek2310
Im się wydaje że my będziemy tu mieszkać cały czas z nimi, cały czs to podkreślają dlatego chce zobaczyć ich miny jak się dowiedzą że jednak NIE
Już nie migę się doczekać
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Im się wydaje że my będziemy tu mieszkać cały czas z nimi, cały czs to podkreślają dlatego chce zobaczyć ich miny jak się dowiedzą że jednak NIEJuż nie migę się doczekać
![]()
Zazdroszczę Wam, że macie gdzie iść na swoje- ohh jak ja też tak chciałabym z dala od teściów. Ostatnio dużo o tym z mężem rozmawialiśmy i mamy pewne plany w stosunku do naszej sytuacji, zamieszkania. Chciałabym żeby udały się te nasze plany.
Aniolek2310
Trzymam kciuki za wasze plany
Napewno wam się uda
oddzielić od teściów.
reklama
czarodziejkaM
A tak przy okazji to musze dać mojemu mężowi medal, bo wczoraj uśpił małego sam, jak już nic nie skutkowało a ja byłam na granicy wytrzymałości :/ Wogóle to chciałam go pochwalić bo mimo iż często mnie wnerwia swoim zachowaniem, to jednak prawie zawsze on robi obiadek i zmywa po nim, a czasem jak jest już padniety wieczorem to rano przed pracą pozmywa żebym ja nie musiałaI posprząta w domku i zakupy zrobi i synkiem się zajmie, a że czasem mało domyślny i kwiatków bez okazji już nie kupuje to chyba taki model poprostu mi się trafił
))
To ty masz skarb a nie męża kochana!Zazdroszczę,że tak się udziela w domowych obowiązkach...wiesz co to ja już bym nawet nie chciała kwiatów i niespodzianek(czego zresztą nie mam) jakby mnie tak mąż w domu rozpieszczał.Medal się należy hihi :-)
Mała mi życze Ci aby twoje plany i marzenia związane z mieszkaniem się spełniły,trzymam za was kciuki :-)
Aniołku dzielna z Ciebie dziewczyna! Jestem pełna podziwu,nadrobiłam wątek i uważam że nie mogłabym nawet nic dodać bo dziewczyny wszystko Ci napisały i uważam że dobrze zrobiłaś pakując walizkę i wyjeżdżając do Wawy.Mąż może zrozumiał,że to wy jesteście najważniejsi...za Was też trzymam kciuki,aby przeprowadzka do Wawy doszła jak najszybciej do skutku!