Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Opisalam swoje przejscia nie po to zeby się wyżalic , bo nie mam zalu. Wychodzę z założenia ,ze co nas nie zabije to nas wzmocni i ja na pewno stalam sie silniejsza, tylko wlasnie po to ,zeby pokazac ,ze milosc ogłupia!!! totalnie. Nie ma co się łudzic ,ze facet sie zmieni. Zdradzil raz , zrobi to poraz kolejny .... nie za tydzien , nie za rok a za np. 5lat. Szkoda marnowac czas!
beti, PORYCZAŁAM SIE PRZEZ CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!! piękna historia, chociaż dla ciebie na pewno nie potoczyło się to wszystko tak jak marzyłaś od razu- widocznie waszym przeznaczeniem było jednak być razem!!! i to piękne że miłość wygrywa!!! po latach, ciężkich chwilach, których mogłoby nie być, gdyby "kiedyś" wyszło inaczej, ale jesteście razem!!! i życzę wam żeby w waszym związku miłość wygrywała codziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarisa super, ze od razu trafilas na tego wlasciwego. Zyczę aby zawsze bylo tak jak do tej pory :-)