już teraz wiem co to sa igły w piersiach!!! dziwne, bo przez 5 tygodni ich w ogóle nie miałam...![]()
szczęściara
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
już teraz wiem co to sa igły w piersiach!!! dziwne, bo przez 5 tygodni ich w ogóle nie miałam...![]()
:-)
piersi mnie bola jak cholercia jak sie napelniaja i do tego ciagle mam nawal
co jest grane, dlaczego ja mam tak duzo pokarmu, chyba zwaruje i do tego mnie tak strasznie bola jak mi zimno 

Zawsze myslalam tylko o bolu sutkow a nie o takim bolu piersi, na to sie nie przygotowalam psychicznie.

...drze sie jak opetany...nie najada sie..wiec chyba dokarmianie mlekiem modyfikowanym uruchomie 
.....ale teraz .jak patrzę na mlekojada wiszącego na moich "uszach jamnika " tym razem nie liczę na cud ....ale przynajmniej mam świadomość ,że coś robię .....
Mam jeszcze pytanie co do snu...czy duzo wasze dzieciaczki spia w dzien? jak dlugie drzemki zazwyczaj ucinaja?
dzieki:-)