Ilonaa
Mein Schatz :)
Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy co?![]()
haha już mnie boli na samą myśl :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy co?![]()

Jeszcze masz czas na bóle porodowe:-) Nie martw sięhaha już mnie boli na samą myśl :-)![]()
;-) postrasz swojego mężczyznę czymś;-)a wiecie co, ja po raz kolejny usłyszałam, że mi brzuszek idzie tak jakby wszerz, na boki, a nie do przodu, w sensie że całościowo rośnie... czy to dobrze czy źle??? jak patrzę w lustrze wprost na siebie to aż tak bardzo nie widać, że jestem w ciąży, tylko "dużo mnie" od piersi do udale z boku to już ładniutka ciąża ktorej z niczym nie pomylisz...no to już sama nie wiem czy mi dobrze, ładnie rośnie brzuchol czy nie??jutro cyknę fotkę to mi powiecie ok??
moja mama tez mi tak mowi, bo codziennie mam ochote mowic ze juz chce miec dzidzia " na wierzchu"Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy co?![]()
Może jeszcze urodzą nam się w tym samym dniuWow, Ale maleńka śliczna Kruszynka.
Patrycja to masz termin blisko mojego, ja mam 2 luty.
Mam nadzieje ze po środzie dostanę fotki Kingusi
nigdy nie wiadomo
to jest uwarunkowane tym czy masz mocne miesnie brzucha - te dziewczyny ktore cwiczyly przed ciaza beda miec wypukly i jakby przytrzymany miesniami brzuszek, a jesli nie cwiczylas to zupelnie normalne ze tak ci sie on uklada.
Nie na darmo mnie tak codziennie kopie jak takie duże to nasze maleństwo:-)buu ja wiem, że miałam słabe mięśnie brzucha, a raczej nie miałam ich w ogóle:-( i to znaczy, że będę miała brzydkie brzuszysko jakies porozwlekane??buuuu:-(
Patyrycja śliczny skarbek :-) i duży:-)
ja też chciałabym mieć taką focię ;-)
A cyc masz zajebisty więc nie narzekaj ;-) Niejedna taki by chciała mieć