marga82
Lutóweczka2010
Sliczny masz brzuszek taki okrągluki szkoda ze moj taki ladny nie jest !!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sliczny masz brzuszek taki okrągluki szkoda ze moj taki ladny nie jest !!
pewnie jest tylko ty tego nie widziszSliczny masz brzuszek taki okrągluki szkoda ze moj taki ladny nie jest !!
a na drugiej fotce jest wygibasek
główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg hahaJaki słodki!A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyća na drugiej fotce jest wygibasek
główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha

A jaki zwinny
;-) Po tacie czy po mamie?:-)

W przyszły tydzień kolejny ślub i wesele-ale to już koniec maratonu weselnego w tym roku- ufff 
Ciekawa jestem jak później będzie sobie radził, w sumie chyba jak coś to po mnie, bo Andrzeja nie ciągnęło nigdy na takie "akcje" haha
A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyća na drugiej fotce jest wygibasek
główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha