Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Śliczny brzuszek, mamusia i rodzinkaCzarodziejko masz uroczy okrąglutki brzuszek :-)
A to ja i moj bębenek tydzien temu jak jeszcze wyglądałam trochę jak czlowiek. Bo teraz leże i zdycham z powodu grypy. Niestety nie mam fotki, na której jestem sama, więc chcąc nie chcąc musicie zobaczyć całą moją familię![]()
Moje kochane,
Powiem Wam, że ostatnio przeglądałam nasze zdjęcia z "początków" i wiecie co? Cudownie się ogląda te przemiany naszych brzuszkówWszystkie be z wyjątku wyglądacie przecudnie
![]()
i on uważa, że wszystkie jesteśmy fajowskie :-) i nie mógł się nadziwić ( zresztą tak jak ja ) że ten sam miesiąc / wiek ciąży a tak różne brzunie :-) ja sobie dziś też sesję szczeliłam, a co!:-):-)
do tego pobawiłam się photo-draw - lubię zabawy ze światłem i teksturami, więc jeśli macie jakieś foty - chętnie się nimi pobawię dla Was. Oczywiście - nie będę używać photo-shopa ale za to inne efekty chętnie