Paulla ja tu widzę reklamę dla potencjalnych zięciówM1, bryka, super piękna teściowa czego chcieć więcej?
![]()
ooo... ale mi się miło zrobiło

:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paulla ja tu widzę reklamę dla potencjalnych zięciówM1, bryka, super piękna teściowa czego chcieć więcej?
![]()

:-)ja się wstydzę... ale też się pochwalę i dodam zamek mojej księżniczki
![]()
taki zgrabniutki
zazdroszczę:-)ale masz malusi brzuszektaki zgrabniutki
zazdroszczę:-)
ja się wstydzę... ale też się pochwalę i dodam zamek mojej księżniczki
![]()
A mi się wydaje, że jest big :-)!
Szybko teraz rośnie bo wcześniej nie było go widać a teraz powoli nie mieszczę się w jeansy![]()
ja to już zapomniałam ja to jest zapiać guzik i zasunąć zamek od jeansów:-)powoli nie mieścisz się w jeansy![]()
ja to już zapomniałam ja to jest zapiać guzik i zasunąć zamek od jeansów:-)
Śliczny brzuszek!!!!ja się wstydzę... ale też się pochwalę i dodam zamek mojej księżniczki
![]()

I było good!!!!
Hihihi normalnie Mc Gyver :-) A tak poważnie to zazdroszczę, u mnie to by nie przeszło bo bym swoich przedciążowych spodni na tyłek za skarby nie wciągnęłaŚliczny brzuszek!!!!
Ja ostanio wyprałam sobie wszystkie ciążówki i nie miałam w czym wyjść to wyjęłam zwykłe jeansy, wzięłam gumkę od włosów i zrobiłam prowizorkę zapięcieI było good!!!!
![]()