Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze tyle czekania do przytulania...
ja kcem JUŻ JUŻ JUŻ! czemu ta ciąża nie trwa u nas krócej cooo? A Wam tez kobitki śni się dzidzia? bo mi już TRZECI raz! już ją tuliłam taką z kochaniutkimi dużymi niebiesimi oczkami
ehh... się rozmarzyłam... a to cudowne zdjątko z malutkim w ramionkach jeszcze bardziej mnie rozsłodziło
w drugiej ciąży już mi się nie dłuży, już teraz się cieszę z tego czasu, co pozostał i staram się na maxa wypocząć, bo wiem, co mnie czeka w lutym))))))))
w pierwszej ciąży nie mogłam się doczekać, kiedy mała będzie z nami... strasznie chciałam wszystko na juża potem jak płakała i miała kolki, czy humorki, to chciałam ją z powrotem do brzucha wsadzić choć na chwilę :))
ja tego jeszcze nie przeżywałam, bo to pierwsza moja ciąża i jeszcze sobie nie zdaję sprawy z tego, że w realu często się jest okropnie zmęczonym, gdy maluszek ma np. kolki... ale mi nawet to nie przegada;-) ja już nawet tych kolek się doczekać nie mogę he he;-) wiem, wiem, niedoświadczonam;-)
niom dzidzia kochana, tez juz by sie tak chcialo przytulac... narazie brzuszki trzeba masowac :-) a tak przy okazji pochwale sie swoim, buzka mamuski