Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Izulka ja kocham góry. zdjęcia przepiękne, widoczki ach... i piękny widok: mama karmiąca na polance-cudownie. Izulka jaka ty szczuplutka jesteś, też bym tak chciała.Luckaa,
Hania waży 7kg ale tak stabilnie nie siedzi, jak to może wygląda;-), ale fakt na wodzie świetnie się trzymała, musimy ograniczyć to chlapanie ze względu na atopowe zapalenie skóry- ale tak łatwo się nie poddamy , spróbujemy się zabezpieczyć ;-)
A to parę zdjęć z Gór Izerskich sprzed tygodnia-obowiązkowe moczenie nóżek w Kamionku za schroniskiem, posiłek na szlaku i ujeżdzanie taty za uszy:-) z miną zdobywcy świata...![]()
Super!!!!!Tak walczymy z upałami![]()
ja to w Tomaszowie jak byłam to Sebuś sie kąpał w rzece... kubusia nie wsadzałam do wody bo najnormalniej w świecie sie bałam :/// Jest jeszcze za mały...Ja bym sie nie odwazyla w taki ukrop w wodzie z maluchami siedziec.
Luckaa,
Hania waży 7kg ale tak stabilnie nie siedzi, jak to może wygląda;-), ale fakt na wodzie świetnie się trzymała, musimy ograniczyć to chlapanie ze względu na atopowe zapalenie skóry- ale tak łatwo się nie poddamy , spróbujemy się zabezpieczyć ;-)
A to parę zdjęć z Gór Izerskich sprzed tygodnia-obowiązkowe moczenie nóżek w Kamionku za schroniskiem, posiłek na szlaku i ujeżdzanie taty za uszy:-) z miną zdobywcy świata...![]()