Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ech... My pobralismy się 30 maja (31 spłodziliśmy fasolka)) I już zapomniałam jak to było... a było pięknie.
Wrzucam zdjęcia![]()
Dobra to teraz kilka moich![]()
Prześliczne zdjęciaW kompie mam tylko te dwa reszta gdzieś na płytach jak znajdę to wkleję wiecej, ja 16 wrzesnia będę miała już 3 rocznicę:-)
Wyglądałyście jak gwiazdy
Mantezowa gratuluje 3 rocznicy:-) 16 września to też nasza mała rocznica odkąd jesteśmy razem i też nam stuknie 3 lata:-) Do mojego pozostało 18 dni co prawda na razie tylko cywilny ale to tylko ze względu na to że nie chcemy stresować dzidziusia a za jak bedzie za rok kościelny to nic się nie stanie:-)
czesc dziewczyny!
Dusia: chyba najlepsze i najwyrazniejsze zdjecia jakie dotad widzialamsuper widac i buzke i kregoslup!!! a jakie nozki piekne..ze tez Ci sie tak pieknie dzidzia do zdjecia przeciagnela :-) super!!!