Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mi lekarz powiedzial ze jak napije sie lampke wina to nic nie szkodzi dziecku.tylko wiadomo ze okazjonalnie.Znachorka, ale mi zrobiłaś ochotę na dobry alkohol :--
-
-p
![]()

jak nigdy piwka nie piłam to teraz jak idę rynkiem to idzie zwariować ! jeszcze jak jest gorąco... ale jednak miłośc do mej kruszynki jest większa niż do %
Też słyszałam, że lampka winka nie szkodzi dziecku ani małe piwo. Nawet czytałam forum ginekologiczne i było napisane, że taka ilośc nie szkodzi ponieważ nie wlewa się od razu wszystko do dziecka, a na krążenie i nerki też jest dobre. Różnie można na to patrzec... wszystkiego są + i - ...i zawsze tak będzie. Jak patrzę na liste produktów zakazanych w ciąży to wychodzi na to, że możemy najbardziej czarny chleb, owoce i warzywa...za to zero coli, fast foodów, kawy, białego chleba, serów feta itd. A w niektórych gazetach przeczytałam, że jak kobieta ma już ochotę na coś to znaczy, że dziecko tego potrzebuje. I co tu zrobic ?