Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a może poprostu by tak na naszej klasie zrobić Szkołe Baby Boom i klase lutówek???? czy to kiepski pomysł????
Super brzuszekPomysleć że dzidzior wielkości chomika potrzebuje już takiego dużego brzucha![]()

nie jest taki duzyPomysleć że dzidzior wielkości chomika potrzebuje już takiego dużego brzucha![]()
w pierwszej ciazy to mialam taki chyba w 6 miesiacu, az sie boje co to bendzie dalej chyba nie bende sie mogla ruszyc. I to jest brzuch z rana wieczorem wkleje wam jak wyglada na noc haha No i jeszcze przypomne ze mam tylko 154 cm i przed ciaza wazylam jakies 45 kilo
Prześliczny brzuszekSliczne brzuszki! Takie zgrabne :-)
Wklejam swojego potworaw pierwszej ciazy to mialam taki chyba w 6 miesiacu, az sie boje co to bendzie dalej chyba nie bende sie mogla ruszyc. I to jest brzuch z rana wieczorem wkleje wam jak wyglada na noc haha No i jeszcze przypomne ze mam tylko 154 cm i przed ciaza wazylam jakies 45 kilo
I już ładnie zaokrąglony u mnie dopiero po śniadanku nabiera kształtu

genialny, naprawdęSliczne brzuszki! Takie zgrabne :-)
Wklejam swojego potworaw pierwszej ciazy to mialam taki chyba w 6 miesiacu, az sie boje co to bendzie dalej chyba nie bende sie mogla ruszyc. I to jest brzuch z rana wieczorem wkleje wam jak wyglada na noc haha No i jeszcze przypomne ze mam tylko 154 cm i przed ciaza wazylam jakies 45 kilo
![]()