• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Anisen! Patrycja214!!!!:-):-):-):-):-):-)

Wszysttkiego naj.. naj.... i jeszcze wiecej na nowej drodze zycia! Wygladalyscie przepieknie i takie szczescie z Was emanuje!!!!!!!!!!!!! :-) I wszystko sie udalo!!!!
I teraz to juz tylko kraina mlekiem i miodem plynaca Was czeka :tak::tak::tak:

sciskam i przesylam calusy!!!!!!!

Anisen! Patrycja! wyglądałyście bosko! przepiękne panny młode i na jakie szcześliwe i zakochane wyglądacie! aż mi sie łezka zakręciła i zaczełam wspominac własne wesele! jeszcze raz wielkie gratulacje!!!

Dziękujemy za miłe słowa.
Kochane bardzo się denerwowałam, bałam się ze nie będę wyglądać dostatecznie ładnie , ze sie nie spodobam gosciom
a najbardziej ze zrobię jakąs gafę
Ael udało mi sie bez gafy przebrnąć

Czarodziejka! brzusio pierwsza klasa!!! :-D
Meganne! dzidziolek sliczny!!!:-)

Znachorka! wlasnie sobie sprawdzilam twoj brzuszek i cos Ci sie zle wydaje...jak najbardziej wyglada na ciazowy!!!:tak:

to ja tez wklejam swoj...z wczorajszego wypadu na plaze... praawie 17 tygodni :-D

Załączniki

• DSC00623.jpg
    DSC00623.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 117
Czarodziejka! brzusio pierwsza klasa!!! :-D
Meganne! dzidziolek sliczny!!!:-)

Znachorka! wlasnie sobie sprawdzilam twoj brzuszek i cos Ci sie zle wydaje...jak najbardziej wyglada na ciazowy!!!:tak:

to ja tez wklejam swoj...z wczorajszego wypadu na plaze... praawie 17 tygodni :-D
Boski brzuszek a jaki zgrabny i okrąglutki tylko pozazdrościc:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry